6000 TL sistem önerisi

Sen bul beğendim atayım.

Hocam öyle yaparsan seçenekler çok az olur kargoya neden güvenmiyorsun bu devirde?

Tamam düşünürümde 7000'i aşıyor, monitör bile yok.

Tamam hocam bekliyorum, dediğim gibi 6500'i geçerse alamam büyük ihtimalle.

Mümkünse 1080p bir monitörde olabilir.

Çok teşekkürler, gayet iyi duruyor. RX580'i beslemesi gereken bir şey vardı sanırım bu sistemde birisi demişti, o yeterli mi acaba?

Bir de hocam
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videoda neredeyse her oyun Ultra da 60 FPS üstü alıyor, RDR 2 Ultra da 40 FPS alıyor. Cidden bu kadar iyi mi RX580?

Hocam ilk sordugunuzu maalesef anlayamadım. PSU soruyorsanız PSU yeterli olacaktır. İstanbul'da olmasina dikkat ettim toplarken. İkinci el piyasasına ait çok bilgim yok daha iyisi toplanabilir.

İkinci sorunuza gelirsek en azından VRAM avantajı var GTX 1650'ye karşı.

Hocam üstteki mi bu mu daha iyi? Sanki üstteki arkadaşın attığı daha iyi duruyor ama.

İkisinde de birbirinden daha mantıklı parçalar var bütün parçalar değerlendirilip alınabilir.
Benim parçalar hakkında fikrim.
İşlemci üstteki daha iyi.
Anakart benimki (onda link başka bir yere açılıyor)
RAM üstteki.
SSD sanırım benimki daha mantıklı olur üsttekinin sıfırı 660TL zaten.
Kasa sizin zevkinize bağlı.
PSU üstteki daha iyi.
Üsttekinde kastım @Fahri Abi hocamın topladığı sistem.

Bir arkadaş... Hayatta besleyemez RX580'i demişti. Bu ekran kartının RDR2'yi bile Ultra ayarlarda 40 FPS açmasına şaşırdım açıkçası, neredeyse her oyunu Ultra da açması hayal gibi bir şey benim için. Bu fiyata böyle bir sistem toplamak çok hoş.

Hocam eğer mümkünse linkleri birleştirip toplam çıkan parayı yazabilir misiniz? Benim linkler açılmıyor şu an nedense.

Bunu demek istedim hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…