6000 TL sistem toplama

Bütçe
6000
Bu tür konularda tamam NVIDIA daha mantıklı hatta Driver konusunda sağlam olması da bir artı ama oyun performansında arada çok var ve p2.5 gibi RTX 2060'lı sistemlere de bakabilirsin ayrı eten RTX ve DLSS 2.0 teknolojisi de var mümkünse 2060'lı sistem alın.

Teşekkürler öneriniz için, seçeneklerim arasında bulunduracağım.

Benim mesaja niye kızgın atıyon aga 1080p'de ikisi de aynı oranda mutlu edecektir ayrıca 1660S'de ısınma, driver ve çeşitli sorunlarla karşı karşıya kalmayacak ve render alacağını söylemiş 1660S'in daha iyi olduğunu söylemiş ve bütçem kısıtlı dedi rx5600xt olması için bir sebep göremedim ben.
5000 Serisinin driver sorunları varda ben mi bilmiyorum hocam ? 5700XT kullanıyorum herhangi bir driver sorununa rastlamadım bu yaptığınızı sadece ''FANBOY''lar yapar.
Lan daha bir kaç saat önce amd fanboyuydum şimdi nvidia fanboyu oldum 😂 hiç bir şey demiyorum yukarda söylenmesi gereken her şeyi söyledim

Son düzenleme:
Dediğim gibi Teknobiyotik MK 3 istiyorum.

Dün banım vardı yazamadım sistemdeki PSU'ya dikkat ettin mi bilmiyorum ama 500W ve 500W PSU'yu kesinlikle tavsiye etmem özellikle RTX 2060 bir sisteme eğer bütçenizi zorlamazsa en az 600W yapar derim ha eğer gerçekten zorluyorsa ben olsam 1660S'li sistemi alırdım çünkü 500W gerçekten az bir de siz render alacakmışsınız.

Dün banım vardı yazamadım sistemdeki PSU'ya dikkat ettin mi bilmiyorum ama 500W ve 500W PSU'yu kesinlikle tavsiye etmem özellikle RTX 2060 bir sisteme eğer bütçenizi zorlamazsa en az 600W yapar derim ha eğer gerçekten zorluyorsa ben olsam 1660S'li sistemi alırdım çünkü 500W gerçekten az bir de siz render alacakmışsınız.

600 yapacağım 50 TL verip.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı