6000 TL sistem toplama

Bütçe
7500

Kotlin

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Oyun oynamak için bir sistem toplamak istiyorum. Bilgisayar için 6000 TL, monitör için 1500 TL ayırdım. Aşağıdaki linklerde almayı düşündüğüm ürünler var. Değerlendirme ve öneride bulunursanız çok sevinirim.

Düzenleme: Ekran kartı sadece NVIDIA düşünüyorum
Düzenleme2: Merak ettiğim AMD Ryzen 3 3100 ile Gigabyte GeForce GTX1660 Super Gaming arasında darboğaz sorunu yaşar mıyım?

Teşekkür ederim.

Sinerji Sargas Ryzen 3 3100 8 GB 256 GB SSD GTX1660 Super Sistem Link
Monitör Link

Son düzenleme:
Monitör olarak böyle birşey buldum. ViewSonic 23,6'' VX2458-C-MHD 1ms 144Hz FreeSync/GSync FullHD Curved Gaming Monitor | En Ucuzu Akakçe Ne kadar iyi bilmiyorum ama markası kaliteli.

Monitör olarak böyle birşey buldum. ViewSonic 23,6'' VX2458-C-MHD 1ms 144Hz FreeSync/GSync FullHD Curved Gaming Monitor | En Ucuzu Akakçe Ne kadar iyi bilmiyorum ama markası kaliteli.
Aslında bu sistemi gördüm ama parça özelleştirmesi yapılmadığı için vazgeçtim.
Anakart çok güçlü fakat ramlar 3000 mhz, ssd m2 değil. Ekran kartlarında hangisi daha iyi bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı