6000 TL sistem toplama

Bütçe
7500
Bu sistemin anakartını ASUS Prime B450M-K yapıp ekran kartını 1660 Super yaparak alabilirsiniz. RAM'i de 2x8 yapabilirsiniz. Hem de 3200 MHz desteği ile 😁

@riseofthefallensigma Asus Prime anakartlar gerçekten çok güzel ama Instagram'da bir Palit ekran kartı kullanıcısı ile konuştum ısınma sorunu yaşadığını söyledi. Inno 3D markası hakkında ise bir bilgim yok malesef

Hocam tek tek alın kendiniz toplayın. O sisteme o para, bilmiyorum daha güzeli toplanır aynı paralara. Ekran kartında ısınma sorunu yaşamak istemiyorsanız MSI marka bir ekran kartı düşünün.

Kasa toplamaya başladım ve yaklaşık 10 gündür parça kovalıyorum geriye bir tek ekran kartım kaldı. Benden size tavsiye hazır sistemler daha ucuza geliyor. Evet şaka değil daha ucuza geliyor. Mesela arkadaşın gamegaraj'da önerdiği kasayı o fiyata toplayamıyorsunuz. En iyi ihtimalle aynı fiyata çıkarırsınız o da uğraştığınıza değmez. Tabi her hazır sistemde aynı durum yok ama birçok uygun hazır sistem mevcut.

Ekran kartım kaldı demiştim ya piyasa fiyatı 1700-3000 TL arası olan ekran kartları son 1 haftada 300-400 TL arttı kafayı yemek üzereyim. Bir süre sonra diyorsunuz ki durduk yere böyle hayvan gibi zam yapan bu kansızlardan kazık yiyeceğime gider temiz bir ikinci el alırım. Şakanın daha büyüğü burada: 2. el satılan ürünler sıfırlarla aynı fiyattan koyuluyor. Adam 5 ay önce şuan ki piyasa fiyatından 1.000 TL daha ucuza aldığı ekran kartını 5 ay cayır cayır kullanmış ve şimdi sıfır fiyatına satıyor. İşte piyasa bu kadar iğrenç. Gidin hazır sistem alın şimdiki aklım olsaydı hiç bulaşmazdım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı