6000 TL sistem toplama

fyat

Zeptopat
Daha fazla  
Bir süredir laptopla oyun oynamaya çalışıyorum ve artık bir masaüstü almaya karar verdim. Bilgisayarı oyun oynamak için istiyorum ve bütçem 6-7 bin arasında. Bu fiyatlar yönelik en iyi PC'yi toplamama yardımcı olur musunuz? Kasanın içinde neler olmalı hangi ekran kartını tercih etmeliyim vb?

Hocam şu 1-2 ay içinde pek ilgilenmiyorum bilgisayar parçaları hakkında ama şu an bildiğim kadarıyla ekran kartı stokları yok, he olsa bile gtx1660S bile galiba 6000TL veya 6500TL. Galiba toplanılmaz, Almanız lazım.
Bunu biliyorum şu anlık o kadar, tabi GTX 1650 ne kadar işinizi görür bilmem.

öncelikle ilgilendiğin için çok teşşekür ederim genellikle fps oyunları oynuyorum örneğin cs suan en fazla 100 fps kadar alabiliyorum gtx 1650 ne kadar almamı sağlar?
Hocam şu 1-2 ay içinde pek ilgilenmiyorum bilgisayar parçaları hakkında ama şu an bildiğim kadarıyla ekran kartı stokları yok, he olsa bile gtx1660S bile galiba 6000TL veya 6500TL. Galiba toplanılmaz, Almanız lazım.
Bunu biliyorum şu anlık o kadar, tabi GTX 1650 ne kadar işinizi görür bilmem.
Binary // amd // #intothewarp bu iyimidr hocam işletim sistemi windows değil bir sorun yaratırmı ya da linux ubuntu iyimidir

Bunu biliyorum şu anlık o kadar, tabii GTX 1650 ne kadar işinizi görür bilmem.

Sistemi önermem SSD kronik sorunlu ama sistemdeki SSD satıp yeni bir SSD alabilirsiniz.

Hocam siteyi ilk kez görüyorum.
Güvenilir olmayabilir.
SSD ve RAM gibi parçaların hangi marka ve model olduğunu göremiyoruz. Eski ve kötü parçaları koyma ihtimalleri yüksek.

Önerim:

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı