6000 TL sistem toplama

Malum madencilik nedeniyle fiyatlar tavan yapmış durumda malesef. Hepsiburada kdv indirimini kaçırdığım için de şimdi yüksek fiyattan almak istemiyorum. Yakın zamanda fiyatlarda değişiklik olur mu acaba piyasa hakkında bilgisi olan var mı?

Malum madencilik nedeniyle fiyatlar tavan yapmış durumda malesef. Hepsiburada kdv indirimini kaçırdığım için de şimdi yüksek fiyattan almak istemiyorum. Yakın zamanda fiyatlarda değişiklik olur mu acaba piyasa hakkında bilgisi olan var mı?
Onun hakkında tam olarak bir fikrim yok ama 1-2 ay sonra düşer diye tahmin ediyorum.
Benim ki sadece tahmin.

Araştırmaya devam o zaman. Kolay gelsin.
Hocam ryzen le düzmiş oldugum sisteme bir bakın? Nasıl, eksik veya yanlıslık var mı?
Evet, yine ekran kartı yok. :)

Ryzen 1700x

Dosya Ekleri

• IMG_6844.PNG
    IMG_6844.PNG
    143,1 KB · Görüntüleme: 186
Bütce ne kadar sorabilir miyim?
Aslında sistem icin iyi, ama ekran kartı fiyatları cok yüksek.

Bana biraz pahalı geldi. Tüm bileşenler dahil olmak üzere bütçe belirtirseniz daha sağlık olur. Bide sadece oyun için mi ?

Benim tahminim büyük firmalar indirime gidecektir. Yeni işlemci ve ekran kartları geliyor ellerinde ki ürünleri eritip yeni gelenleri raflara koymak için.

Gtx 1070 sistem için pahalı değil mi ?

Toplam 6000TL olan sistem için 1080p ultra kalitede oyun oynanıcaksa bence pahalı değil (bu arada şu anki fiyatlara göre söylüyorum çünkü GPU fiyatları madenciler yüzünden uçmuş vaziyette). Malum yeni oyunların çoğu yüksek GPU istiyor 1060 ve altındaki kartlar da SLI desteklemiyor. O yüzden bu sistemde ilerleyen zamanda parça çıkarmadan ve satmadan ekleme yapmak RAM,GPU,SATA mümkün. 4K oyunlar için yetersiz kalırsa belki CPU i7 yapılabilir. Ama ısınma olmadan 1080p ultra tüm oyunları oynatır.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı