6000 TL Sistem Toplama

Gigabyte A320M-A Pro.
Kingston HyperX Fury RGB 8 GB 3000MHz.
AMD R5 1600.
Gigabyte GTX 1660.
Powerboost VK-P3305B 500W.
SanDisk Plus 480 GB SSD.
Bu sistemi sıfır bir halde 4178 TL'ye buldum.
Ve mknitore 2000 TL'ye yakin bir para kaldi. Ve GPF27RGB144 bu monitoru almayı dusunuyorum.
Normalde 6 bin TL civarına toplarsın fiyatına göre çok iyi bir sistem ama RAM'leri 2x8 yaparsan çok daha iyi bir sistem olur yani oyunlarda bayağı bir FPS artışı olur.

Genelde Metro Exodus RDR 2 Uncharted vb. oyunlari oynıyacağım ve arada LOL 8 GB RAM yetmezmi dersin.

😮

Benim yazdigim sistem daha iyi degil mi?
Hayir anakarti zayif psu su kalitesiz ve rami 8gb benim sistemde dual channel ram ileriye yonelik anakart ve kaliteli psu lu kasa var rx 580 ve 1660 hemen hemen ayni performans verir. Genede 4100tl ye 1660lı sistem bulduysaniz iyi yani fiyatlar yuksek şuan.
Bu da rx 580 ve 1660in kiyaslama videosu

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hayir anakarti zayif PSU'su kalitesiz ve RAM'i 8 GB benim sistemde Dual Channel RAM ileriye yonelik anakart ve kaliteli PSU'lu kasa var RX 580 ve 1660 hemen hemen ayni performans verir. Genede 4100TL'ye 1660'lı sistem bulduysaniz iyi yani fiyatlar yuksek şu an.
Bu da RX 580 ve 1660'in kiyaslama videosu

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tesekkürler

Peki bir sey soracağım b 450 ile A320 arainda cok fazla fark varmi.
Peki ya 16 GB RAM cok onemlimi 8 olsa kurtarmazmi.
Peki ya 16 GB RAM cok onemlimi 8 olsa kurtarmazmi.

8 Kurtarir tabii ama 16 GB RAM buyuk etki yapiyor hem bazi 3A grafikli oyunlarda 8 GB RAM yetersiz geliyor droplara sebep oluyor hem de 2 tane 8 GB aldiginizda Dual Channel yapip ekstra FPS artişi elde ediyorsunuz butceye sigiyoken 16 GB RAM almak daha mantikli. A320 pek tavsiye edilmez 1600 AF ile overclock yapilmaz ve giriş seviyedir ileride yükseltme yapabilmek için de B450 önemli 578TL'ye B450M S2H varken A320 alinmaz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı