6000 TL Sistem

Bütçe
6000

314592

Hectopat
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi 6.000 TL bütçem var, oyun için sistem toplamak istiyorum (monitör ve ekipman dahil değil) ama donanım bilgim çok az, darboğaz yapmayan bir sistem istiyorum. Önerileriniz doğrultusunda liste hazırlayıp Vatan Bilgisayar'da toplayıp montajlı şekilde alacağım. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden çok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vatan'dan olması zorunlu mu? İnternetten parça önereceğim 6.000 TL'ye, Vatan'a gittiğinde 7.000 TL çıkacak şimdi.

İlla Vatan olacaksa ona göre önerelim.

Baktım hazır sistemlere, en mantıklısı bu.

Eğer Vatan zorunlu değilse, toplarım dersen parça parça internetten önerelim.

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi 6.000 TL bütçem var, oyun için sistem toplamak istiyorum (monitör ve ekipman dahil değil) ama donanım bilgim çok az, darboğaz yapmayan bir sistem istiyorum. Önerileriniz doğrultusunda liste hazırlayıp Vatan Bilgisayar'da toplayıp montajlı şekilde alacağım. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden çok teşekkürler.

Ryzen 5 3600 1360TL.
Gigabyte B450M S2H 480TL.
Gigabyte RX 5600XT 2360TL.
8x2 G.Skill Ripjaws 3000MHz RAM 530TL.
Kingston A400 480GB SSD 450TL.
Corsair Spec Delta RGB 650W 900TL.
6000TL tutuyor fakat bu sistemi Vatan'da bu kadar uyguna bulamazsın. Vatan'dan alışveriş yapılmaz.

@Adem Yıldız_ Windforce pek iyi bir model değil, onun dışında güzel sistem ama dediğin gibi Vatan'da o sistemi alamaz, büyük ihtimal 8.000 TL'ye kadar uzanan fiyat çekerler 😄

Hakli olabilirsiniz. Pulse modeli alınabilir 50-100TL farkla, ucuz olsun diye bunu seçmiştim hata etmişim 😃.Vatan mevzusuna gelirsek gerçekten şaka gibiler.

Bir firmaya kilitlenme bence. Ben de donanımdan pek anlamam bilgim yoka yakındır ama arkadaşların tavsiyesiyle bir şekil cesaret edip farklı farklı mağazalardan istediğim sistemi sipariş ettim. Recep Baltaş ve Ali Güngör'ün sistem toplama videolarını izleyerek sistemi kurmayı öğrendim. İnan zorlanmadım yapabilirsin sen de evinde bence. İstediğin donanımı al Vatan'la sınırlama kendini.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı