6000 TL Sistem

Bütçe
6000
Biostar çok eski bir markadır, sadece eskisi gibi göz önünde değil. ASUS seçeneği de vardı sanırım sitede. Kendilerini ararsanız daha detaylı bilgi verirler. Ama 1660'lı sistem kurmak yerine aynı fiyata 2060'lı sistem kurabilirsiniz.
Palit modeli ve inno3d modeli var siz sanırım inno3d modelini seçmişsiniz. Benim en büyük takıntım ısınma problemi bu yüzden laptopumu satıyorum. Acaba hangisini tercih etmeliyim?

Palit modeli ve inno3d modeli var siz sanırım inno3d modelini seçmişsiniz. Benim en büyük takıntım ısınma problemi bu yüzden laptopumu satıyorum. Acaba hangisini tercih etmeliyim?
Yukarıda açtığım konunun linkini paylaştım. Orada sıcaklık değerleri ile ilgili bilgilerimi paylaştım. Linke tıklayıp konudan bakabilirsiniz.

SSD'niz biraz düşük kalmış, önerim minimum 480GB'a yükseltmeniz olacaktır onun haricinde GTX 1070'de tercih edebilirsiniz ama kısa özetle o bütçeyle kurulabilecek en iyi sistemlerden biri olmuş

Eki Görüntüle 554930

Tam 6 bin lira bütçem var. 1660S kıyaslamalarında en iyi performansı MSI Gaming kartının verdiğini gördüm. Bu bütçeyi daha iyi kullanabilir miyim? Yorumlarınızı bekliyorum.

Genel olarak iyi sistem birkaç eksik var RAM tek kanal kesinlikle çift kanal yapmalisiniz anakarti B450M S2H yapip R5 2600'ün ensesinde olan 1600 AF alarak depolamayi arttirabilirsiniz isteğe bağli.

SSD'niz biraz düşük kalmış, önerim minimum 480GB'a yükseltmeniz olacaktır onun haricinde GTX 1070'de tercih edebilirsiniz ama kısa özetle o bütçeyle kurulabilecek en iyi sistemlerden biri olmuş
Genel olarak iyi sistem birkaç eksik var RAM tek kanal kesinlikle çift kanal yapmalisiniz anakarti B450M S2H yapip R5 2600'ün ensesinde olan 1600 AF alarak depolamayi arttirabilirsiniz isteğe bağli.

1 tb hdd var zaten. Ssd ye sadece sistemi ve kullandığım programları atıcam. Oyunları felan hdd atıcam. Depolama sorunu olmadığına göre anakartı bunu tutmak daha mantıklı değil mi?

Ram 8x2 dual kit şeklinde burada single 16 şeklinde görülmüş. 1tb hdd olduğu için ssd yeterli diye düşünüyorum. Başka birşey geliyor mu aklınıza?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı