6000 TL telefon Önerisi

Bütçe
6000
Bütçem 6000 TL civarında maksimum 6500 olabilir. Bu bütçede çok fazla sıfır telefona rastlayamadım şu an aklıma yatan EasyCep'ten 64 GB iPhone 8 almak. Önerilerinizi bekliyorum.

Zaten paran az neden hala iPhone gibi parasına kıyasla özellikleri düşük olan telefon tercih ediyorsun anlamıyorum bu marka sevdanizi hocam git Xiaomi falan sıfır al basın agrimasin

Yenilenmis almanizi onermem parcalarin neredeyse yarisindan fazlasi yan sanayi ve belli bir kalitenin altinda onun yerine 2.ellere bakin derim.

6500TL'ye yurt dışı kayıtlı OnePlus 9 alabilirsiniz fakat işlemcisi nedeniyle ısınma ve hızlı batarya tüketimi olacaktır. 6500TL'ye yurt dışı OnePlus 8T alabilirsiniz sizi uzun yıllar boyunca götürecektir. Bataryası günlük kullanım için uygun düzeyde. İşlemcisi sorunsuz ve kamerası da süper. OxygenOS ile zaten bug, kasma gibi sorunlar yaşamazsınız. Alabileceğiniz bu fiyat bandında en mantıklı telefon OnePlus 8T fakat bulabilirseniz bölgenizde aynı fiyata 8 Pro'yu kaçırmayın. Sıfır, uzun süre götürecek garantili cihaz 6000TL'ye maalesef yok.

O zaman dediğim gibi OnePlus 8T veya 8 Pro tam size göre. Kamerası çok iyi ve günlük kullanım için mükemmel bu iki telefon.
bayadır piyasaya bakmıyorum ama oneplus hep f/p kralı olmuştur özellikle yurtdışı modellerde, 8t'de qualcomm 865 varmış yani bi yaratık barındırıyor içinde. baya kıyak.

Zaten paran az neden hala iPhone gibi parasına kıyasla özellikleri düşük olan telefon tercih ediyorsun anlamıyorum bu marka sevdanizi hocam git Xiaomi falan sıfır al basın agrimasin
Xiaomi almayı düşünmüyorum kamera benim için öncelikli biraz. Daha önce Xiaomi kullandım kamerasından gerçekten memnun kalmadım. Marka sevdalık bir olay yok zaten senelerce hem android kullandım hem apple kullandım. Dediğim fiyatlara kamerası tost makinesinden hallice telefonlar var. Kamera haricinde de az çekmedim Xiaomi'den kronik sorunlarla doluydu. Aldığım Note 9 Pro' da ne kadar saçma sapan yazılımsal hata varsa hepsini yaşadım o yüzden bu markaya mesafeliyim.

Easy cepten sakın alma dostum
Neden hocam bir sıkıntı mı yaşadın markayla?

6500TL'ye yurt dışı kayıtlı OnePlus 9 alabilirsiniz fakat işlemcisi nedeniyle ısınma ve hızlı batarya tüketimi olacaktır. 6500TL'ye yurt dışı OnePlus 8T alabilirsiniz sizi uzun yıllar boyunca götürecektir. Bataryası günlük kullanım için uygun düzeyde. İşlemcisi sorunsuz ve kamerası da süper. OxygenOS ile zaten bug, kasma gibi sorunlar yaşamazsınız. Alabileceğiniz bu fiyat bandında en mantıklı telefon OnePlus 8T fakat bulabilirseniz bölgenizde aynı fiyata 8 Pro'yu kaçırmayın. Sıfır, uzun süre götürecek garantili cihaz 6000TL'ye maalesef yok.

O zaman dediğim gibi OnePlus 8T veya 8 Pro tam size göre. Kamerası çok iyi ve günlük kullanım için mükemmel bu iki telefon.

Yurt dışı telefonlarında sıkıntı olabiliyor diye duydum hocam 3310 IMEI'li oluyormuş telefonların çoğu kapanma riski falan var diyorlar. Olayı nedir?

Yenilenmis almanizi onermem parcalarin neredeyse yarisindan fazlasi yan sanayi ve belli bir kalitenin altinda onun yerine 2.ellere bakin derim.

Onu da düşündüm hocam fakat 2. ellerde de bu parçaların orijinal olup olmadığını anlamak zor.

Xiaomi almayı düşünmüyorum kamera benim için öncelikli biraz. Daha önce Xiaomi kullandım kamerasından gerçekten memnun kalmadım. Marka sevdalık bir olay yok zaten senelerce hem Android kullandım hem Apple kullandım. Dediğim fiyatlara kamerası tost makinesinden hallice telefonlar var. Kamera haricinde de az çekmedim Xiaomi'den kronik sorunlarla doluydu. Aldığım Note 9 Pro'da ne kadar saçma sapan yazılımsal hata varsa hepsini yaşadım o yüzden bu markaya mesafeliyim.

Neden hocam bir sıkıntı mı yaşadın markayla?

Yurt dışı telefonlarında sıkıntı olabiliyor diye duydum hocam 3310 IMEI'li oluyormuş telefonların çoğu kapanma riski falan var diyorlar. Olayı nedir?

Onu da düşündüm hocam fakat 2. ellerde de bu parçaların orijinal olup olmadığını anlamak zor.

Ben OnePlus 7T yurt dışı kullanıyorum, S3 Mini'nin IMEI'si var. Antenli telefonun IMEI'sini koysalar yine hiçbir şey olmaz rahat ol. Kapanma riski olmaz öyle bir şey olursa ülkenin yarısının telefonu kapanır zaten devlet o yüzden hiçbir denetim yapmıyor. OnePlus telefonlarda IMEI uçması da söz konusu değil kaç kere güncelleme yapıp ROM attım hala uçmadı. Uçsa bile 120TL gibi bir fiyata IMEI atan arkadaşlar var. Garantili almak çok saçma artık, yurt dışı alın. OnePlus 8 Pro alırsanız dediğim gibi yıllar götürür sizi hem işlemcisi olsun, hem stabilitesi olsun, hem de kamerası olsun. 7T 2019 çıkışlı telefon, Android 12 geldi kasma donma, bataryada performans düşüklüğü yok. Kamera kalitesi de hala günümüzde gayet tatmin edici. OnePlus 8 Pro alırsan seni 4 yıldan daha uzun yıllar götürecektir.

Aga bak herkes şikayetçi öncelikle telefonu sipariş verdin diyelim en az 10 gün bekliyorsun. Ben 20 günde aldım neyse eyvallah dedik sonra telefonu arızalı çıktı ulan yine bekle 20 gün sonra geliyor. Neyse eyvallah dedik. Şimdi telefon 1 ay oldu kendi kendine kapanıyor. Yani şikayetvara bak herkes şikayetçi alma sakın.

6000 liraya kamerasından memnun kalacagin bir telefon alamazsın bu dönemde zaten Note 10 Pro kullanıyorum gayet memnunum çünkü ne kadar para o kadar köfte dostum Xiaomi fiyatına göre genelde üst düzey telefon kamerais sunuyor en azından deneyimledigim kadarıyla Note 10 Pro'da böyle

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı