6000 TL X99 Sistem Önerisi

@4454 almazdım 5820'den artan paranın üstüne ekleyip alıp swiftech h240x alırdım birde gpu block radyatör hortum ve rakor alırdım şöyle bir sistem kurardım
849969bd_KLO5sc1.jpeg

@4454 benim degil overclock.net'den frozencpu'da satılıyor ama stok yok custom yapılabilen hazır kit radyatör gpu blok hortum ve rakor ekliyorsun pompa ve rezervuar kitin içinde buna benzer bir kit daha cıkıyor fractal design'den kelvin adında şöyle
images

olayın mantıgıda böyle

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@4454 frozencpu türkiyeye gönderim yapıyor kargosu biraz tuzlu diye biliyorum ama , ürün 150$+kdv+kargo radyatör gpu block hortum rakor fan ve sıvı rahat bini bulur geçerde monitör almadıysan veya alıcaksan bütçeni g-sync için kullanmanı tavsiye ederim bu işin birazda görselligi kartlar zaten stabil derecelerde duruyor üstündeki sogutmalarla ama bir classified için yapılabilir tabi .

Aynen kardeşim ya bende öyle düşündüm ve vazgeçtim. Elimde şuan Thermaltake Water 3.0 Extreme var bu eskiyene kadar kullanayım. İlerde duruma göre bakarım. Mönitör şu an için Asus Vx238h var elimde. Bunu kullanıyorum. Daha ileride düşünebilirim mönitörü. Çünkü mönitör için bütçe ayarlamadım.

@4454 water extreme gayet yeterli işlemcin lehimli zaten monitör için beklemen daha iyi kısır bir dönem geçiş gibi pek alternatif yok g-sync denedikten sonra şahsen diger monitörlere kuruş ayırmam yaygınlaşmasını beklerim umarım kısa süredede yaygınlaşır
kaymak gibi akan oyun = g sync

Merhaba hocam. Hayırlı olsun sisteminiz. Render yapıyorsanız 5930K değerleri nasıl? 4770den 5930K ya geçersek fark hiss eder miyiz baya? Özellikle de Sony Vegas da :).

Teşekkür ediyorum. Öncelikle 6 çekirdeği ilk defa deneyeceğim. Bilmiyorum nasıl bir performans verecek. Ayrıca daha ramler gelmedi hocam. Sistem bitsin kullanıcı incemelerinde konu açıp testleri göstereceğim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı