6000 TL Yayın İçin Sistem Toplama

Gigabyte iyidir, kendim kullandım 3 sene bir sıkıntı görmedim. Galax konusunda bende pek kullananı görmedim, ancak bunun sebebi ülkemizde pek tanınmıyor olması.
Bana kalsa MSI kullanacağım fakat bütçe el vermiyor Sistem neredeyse hazır fakat monitör konusunda çok kararsızım. Ekran kartına yazık edersin dediğiniz için sınırları zorlayıp http://www.vatanbilgisayar.com/aoc-...-hd-hdmi-dvi-vga-freesync-gaming-monitor.html alacağım sanırım. Bu akşam netleşir diye düşünüyorum.

RX 580 CFX, optimizasyonu iyi olan oyunlarda GTX 1080 Ti ile kapışan bir kart. Ben olsam kesinlikle RX 580 CFX alırdım.

RX 580 CFX, optimizasyonu iyi olan oyunlarda GTX 1080 Ti ile kapışan bir kart. Ben olsam kesinlikle RX 580 CFX alırdım.
CFX dediğiniz Crossfire ise bildiğim kadarıyla oyunların buna desteği olması gerekiyor. Ayrıca RX580 TDP değeri 185W olmasıda sorun bence. Nerdeyse 400W bir güç tüketiminden bahsediyoruz burda.
AMD'nin tek sorunu zaten bu TDP değerleri. Umarım VEGA mimarisinde bunu iyileştirmiş olurlar.

@A.Kaan Mert Sacma, hala sacma konusuyorsun. Elli kere dedik tek kart her zaman SLI ve CF'den iyidir.
SLI veya CF yapinca +%100 performans daha almiyorsun, en fazla %40 felandir ve her oyun SLI ve CF desteklemiyor. Yuksek guc de cabasi.
GALAX da kotu degildir yani. Ben hala siddetle @Pantheon hocamizinkini oneririm. Daha kaliteli bir sistem. Hem daha ucuz. Eger GALAX icinize sinmezse sizin sistem gibi 6200 TL yapip Gigabyte yapabilirsiniz ekran kartini. @Pantheon Hocamizinkine dedigimi yapin, daha kalitrli bir sistem bu.

Alakası yok %40'la. Her oyunda değişir. Eğer optimizasyonu iyiyse %90'lara kadar çıkıyor. Buda GTX1080 Ti ile, güzel optimizasyonlu oyunlarda yarışması demektir. CFX'in en kötü yanı güç tüketimidir. Ama faturaya çok da fazla yansımaz. SLI ve CFX desteklemeyen oyunlarda ''genelde'' fazla ağır oyunlar olmuyor. Burdanda tek bir RX 580'in bile desteksiz oyunlarda çok akıcı bir şekilde oynatması sonucuna varabiliriz. Galax konusuna gelicek olursak, bence Galax gayet yeterli olucaktır. FPS farkı gibi şeylerde fazla fark olmaz, en fazla 5 FPS gibi. Yani fazladan 200-300TL gibi bir fiyat vermeye gerek yok. Umarım bu yazdıklarımdan sonra CFX'e olan önyargılarınız yok olmuştur. Okuduğunuz için teşekkür ederim. Son olarak eklemek istedim, Freesync monitörler, G-sync monitörlere göre daha ucuz.

Son düzenleme:
@Recep Baltaş ve @Ali Güngör Hocalarımız da yanlış biliyor o zaman? @A.Kaan Mert Bir tek sen doğru biliyorsun değil mi?
SLI ve CF her oyunda mı böyle? Kaç tane oyunun desteği var? Olan oyunlarında optimizasyonu iyi mi? Bu sene bir geçsin çok yüksek bütçe hariç SLI veya CF diye bir şey kalmaz bile...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…