6000 TL Yayın İçin Sistem Toplama

Kasayi bilmiyorum, yorum yapamayacagim.
Ayrica monitorden pek anlamam, bu yuzden ona da pek yorum yapamayacagim.
Onun disinda sistem cok guzel :). Ancak PSU'yu Evo olani ile degistirebilirsiniz.
Teşekkürler :) Önerinizi not aldım. Zamanı geldiğinde diğerleri ile birlikte kesinlikle dikkate alacağım :)

Teşekkürler :) Önerinizi not aldım. Zamanı geldiğinde diğerleri ile birlikte kesinlikle dikkate alacağım :)
Acaba nerde oturuyorsunuz? Sormamın sebebi bende benzer bütçeye bir sistem toplayacağım. Bazı yerlerden elle alırsan sana indirim yaparlar. Ben kendime alacağım sistemin fotoğrafınu paylaşıyorum. Bütçenizden yüksek bir fiyat anakartı msi b350 tomahawk ile değiştirirseniz daha iyi olur. Fiyatıda elle alırsanız 6000 tl ye indirim yaparlar.

Dosya Ekleri

• 20170515_135004.png
    20170515_135004.png
    51,6 KB · Görüntüleme: 148
Acaba nerde oturuyorsunuz? Sormamın sebebi bende benzer bütçeye bir sistem toplayacağım. Bazı yerlerden elle alırsan sana indirim yaparlar. Ben kendime alacağım sistemin fotoğrafınu paylaşıyorum. Bütçenizden yüksek bir fiyat anakartı msi b350 tomahawk ile değiştirirseniz daha iyi olur. Fiyatıda elle alırsanız 6000 tl ye indirim yaparlar.
Ankara'da oturuyorum. Muhtemelen Sinerji veya Vatan'dan alacağım. Alırken indirim yapıp yapmayacaklarını soracağım tabii :D

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı