6000 TL'ye anakart işlemci ve ekran kartı önerisi

Bütçe
6000

SASUKE_M

Picopat
Arkadaşlar merhaba bütçem 6000 TL sistemim Izoly bir zamanlar büyük bir hata yapıp almışyım şimdi güncel oyunları oynamak istiyorum. Bisikletimi satacağım 8 GB RAM'im var 6000 TL ile anakart işlemci ekran kartı önerir misiniz? (2. el olursa daha iyi olur)

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba bütçem 6000 TL sistemim Izoly bir zamanlar büyük bir hata yapıp almışyım şimdi güncel oyunları oynamak istiyorum. Bisikletimi satacağım 8 GB RAM'im var 6000 TL ile anakart işlemci ekran kartı önerir misiniz? (2. el olursa daha iyi olur)

Sisteminiz Izoly ise önceliğiniz RAM değiştirmek olsun hocam. RAM ve SSD'de değiştirin. Nerede oturuyorsunuz? Ona göre 2.el linkleri atalım.

Anakart: Amazon.com.tr
İşlemci: AMD Ryzen 5 2600 Altı Çekirdek 3.40 GHz Kutusuz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Ekran kartı: https://www.sahibinden.com/ilan/iki...sayar-masaustu-amd-rx580-8gb-1132249338/detay
PSU, kasa, RAM, SSD gibi şeyleri diğer sistemi satınca tamamlarsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı