nerotm

Kilopat
Daha fazla  
Makine mühendisliği bölümünü kazandım.
Autocad ve Solidword gibi programları rahat açabilecek bir bilgisayar arıyorum.
Bütçemi 5000-6000 TL arasına ayarlayabildim.
Önerilerinizi bekliyorum.

Bu bilgisayar hakkında düşüncelerinizi öğrenmek isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dolar şu an düşüşte gibi gözüküyor biraz bekleyip Monster Abra v14.1 alabilirsin. Ben öyle yapmayı düşünüyorum. Donanımhaberin incelemesine göre parasının hakkını veriyor. Technopat'ın Monster Tulpar T5 V18.1 incelemesiyle aynı kasayı kullanıyor olması lazım iki incelemeyi de izleyip karar verebilirsin.

Dolar şu an düşüşte gibi gözüküyor biraz bekleyip Monster Abra v14.1 alabilirsin. Ben öyle yapmayı düşünüyorum. Donanımhaberin incelemesine göre parasının hakkını veriyor. Technopat'ın Monster Tulpar T5 V18.1 incelemesiyle aynı kasayı kullanıyor olması lazım iki incelemeyi de izleyip karar verebilirsin.
Dolar düşmez açıkcası. Düşecekmiş gibi olur, sonra geri yükselir.

Pek mx150 ekran kartı hakkında bir bilgim yok ama ekran kartı belleğinin 2Gb olması biraz sistemi zorlayabilir. 8Gb rami ileride yükseltebilirsin ama ekran kartının 4Gb olan modelinden seçmek sizin için faydalı olacaktır.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı