6000 TL'ye iPhone kaç alınabilir?

Arkadaşlar ben şu sıralar IPhone'ye taktım illa almak istiyorum. Zamanadında hiç istemesem de şu sıralar çok istedim. Bütçem maksimum 6000 ama 7000 belki çıkarım. Ama 6000 üzerinden konuşalım. Bana 6K ya hangi iPhone telefonu önerirsiniz. 2. el sıkıntı olmaz temiz olsun yeter. Ankara'da yaşıyorum.
iPhone 8 Plus mu alsam yoksa XS mi? Bu ikisi arasında kaldım. Ama önerilerinizi bekliyorum.
PUBG Mobile oynuyorum ve günlük işlerimi halletsin yeterli.

Bu bütçeye iPhone 8 veya bulabilirseniz iPhone SE 2 dışında başka iPhone yok.

Bu bütçede alabileceğin en iyi cihaz iPhone tarafında SE 2. Hala güncelleme alması ve günümüz için güçlü bir işlemciye sahip olması iyi ama ekran ve özellikle yoğun kullanımda batarya üzebilir. 8 Plus ve 7 Plus gibi cihazlardan, ayrıca kronik sorunlu X'den uzak durun.

Arkadaşlar ben şu sıralar IPhone'ye taktım illa almak istiyorum. Zamanadında hiç istemesem de şu sıralar çok istedim. Bütçem maksimum 6000 ama 7000 belki çıkarım. Ama 6000 üzerinden konuşalım. Bana 6K ya hangi iPhone telefonu önerirsiniz. 2. el sıkıntı olmaz temiz olsun yeter. Ankara'da yaşıyorum.
iPhone 8 Plus mu alsam yoksa XS mi? Bu ikisi arasında kaldım. Ama önerilerinizi bekliyorum.
PUBG Mobile oynuyorum ve günlük işlerimi halletsin yeterli.

İkinci el SE 2 almanı tavsiye ederim.

Bu butcede alabilecegin en mantikli cihaz iPhone SE 2020 olur. 4.7" olmasindan oturu talep yok, bu sebeple piyasasi dusuk. Daha kotu ozellikler barindirmasina karsin 5.5" ve daha uzun ekran suresine sahip 8 Plus'in daha pahali veya ayni fiyatta olmasi da buna bir ornek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı