6000 TL'ye kalem ve tablet önerisi

nacaar

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Ortalama 5 bin - 6 bin civarında tabletli kalem veya ayrı ayrı olacak şekilde tablet almak istiyorum dershane için. Önerebileceğiniz beni 1 veya 2 yıl idare edecek bir öneriniz var mı?

Samsun Tab A9+ modelinin 4 GB RAM olan versiyonu bir de A9+ kalem yazıp 500 liralık falan bir kalem almanız yeterli olacaktır. Yalnız şunu bilmeniz gerekir ki bu bütçedeki cihazlarda kalem desteği yok o yüzden yazarken ekrana sadece kalem dokunmalı. Yani herhangi bir el teması olursa kalemle birlikte algılamıyorlar.

Samsun Tab A9+ modelinin 4 GB RAM olan versiyonu bir de A9+ kalem yazıp 500 liralık falan bir kalem almanız yeterli olacaktır. Yalnız şunu bilmeniz gerekir ki bu bütçedeki cihazlarda kalem desteği yok o yüzden yazarken ekrana sadece kalem dokunmalı. Yani herhangi bir el teması olursa kalemle birlikte algılamıyorlar.
Bazı yerlerde kalemlerle düzgün çalışmıyor diye duydum ama denemeden bilemeyiz. El ile kalem bir arada algılamıyor dediniz onun için ele giyilen bir şey var sanırım adını bilmiyorum ondan alsam iş görür diye düşünüyorum

Bazı yerlerde kalemlerle düzgün çalışmıyor diye duydum ama denemeden bilemeyiz. El ile kalem bir arada algılamıyor dediniz onun için ele giyilen bir şey var sanırım adını bilmiyorum ondan alsam iş görür diye düşünüyorum.

O 2 parmaklık eldivenler grafik tablet için geçerli. El terleme yaparsa sorun çıkartmasın diye. Tabletlerde işlevsiz olacaktır yani. Şu mobilden oyun oynayanlar baş parmaklarına eldiven gibi bir şey takıyorlar ya o cinsten bir malzeme. Yani algılayacaktır.

MMPSHOP Samsung Galaxy Tab A9 Plus 11 inç SM-X210 Uyumlu Dokunmatik Ãizim ve Tasarım İçin Active Stylus Pen Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Bu ürünün yorumları dediğim sorunu göz ardı ettiğinizde olumlu.

O 2 parmaklık eldivenler grafik tablet için geçerli. El terleme yaparsa sorun çıkartmasın diye. Tabletlerde işlevsiz olacaktır yani. Şu mobilden oyun oynayanlar baş parmaklarına eldiven gibi bir şey takıyorlar ya o cinsten bir malzeme. Yani algılayacaktır.

MMPSHOP Samsung Galaxy Tab A9 Plus 11 inç SM-X210 Uyumlu Dokunmatik Ãizim ve Tasarım İçin Active Stylus Pen Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Bu ürünün yorumları dediğim sorunu göz ardı ettiğinizde olumlu.
anladım hocam sağolun peki bu tabletler için ne düşünüyorsunuz?

ikinci el temiz bulabilirsem almayı düşünüyorum

Anladım hocam sağ olun peki bu tabletler için ne düşünüyorsunuz?

İkinci el temiz bulabilirsem almayı düşünüyorum.

Ayrı ayrı dediğiniz için öyle demiştim ama M10 Plus olan bütçenize çok yakın onu alabilirsiniz sıfır. İkinci ele girecekseniz samsun s9FE modeline bakabilirsiniz. 1-2 yıl götürsün istediğiniz için Lenovo uygundur.

Ayrı ayrı dediğiniz için öyle demiştim ama M10 Plus olan bütçenize çok yakın onu alabilirsiniz sıfır. İkinci ele girecekseniz samsun s9FE modeline bakabilirsiniz. 1-2 yıl götürsün istediğiniz için Lenovo uygundur.
Siz olsanız ne yapardınız peki? En performanslı seçenek hangisi?

Hocam Huawei Matepad SE 11" modelinin yanında orijinal kalemi geliyor. Fakat genel özellikleri hakkında bilgim yok

Siz olsanız ne yapardınız peki? En performanslı seçenek hangisi?

1723463505523.png

Yanında kulaklık da hediye geliyor hocam haberiniz olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı