6000 TL'ye klavye ve fare önerisi

Bütçe
3000

Necmi22

Hectopat
Daha fazla  
Yakın zamanlarda mouse ve klavye arıyorum. Bütçem mouse icin 3K klavye icin 3K toplam 6K. Klavye olarak:

"Redragon brahma K586RGB"​

Adlı modeli buldum fakat bir de bu modelin Pro'su varmıs arasındaki farkı anlamadım bilen varsa yazarsa sevinirim.

Mouse olarak:

ATK blazıng sky X1​

Modelini buldum lakin bazıalrı baglantının sorunlu oldugunu yazmıs siz ne onerirsiniz baglantıda sorun var mıdır?

Yakın zamanlarda mouse ve klavye arıyorum. Bütçem mouse icin 3K klavye icin 3K toplam 6K. Klavye olarak:

"Redragon brahma K586RGB"​

Adlı modeli buldum fakat bir de bu modelin Pro'su varmıs arasındaki farkı anlamadım bilen varsa yazarsa sevinirim.

Mouse olarak:

ATK blazıng sky X1​

Modelini buldum lakin bazıalrı baglantının sorunlu oldugunu yazmıs siz ne onerirsiniz baglantıda sorun var mıdır?
Blazing SKY X1 Pro Max kullanıyorum. Sıkıntısı yok ürünün. Fareyi ilk aldığınızda 8K dongle ile fareyi ilk eşleştirme kafa karıştırıyor galiba, ondan dert yanabilirler belki. Fare gecikme ve tepkisellik açısından jilet gibi. Hareketlerim çok net iletiliyor. Önerim X1 ve F1 modellerinde benim gibi 500 MAH bataryalı modelleri seçmeniz. 1000 HZ üzeri pooling rate ile bu fareleri kullanmak anlamlı. Bu 2000, 4000 veya 8000 HZ pooling rate kullanıyorsanız 500 MAH batarya fark yaratıyor. Baz modelde ve diğer marka 4000 HZ, 8000 HZ pooling rate farelerde batarya düşük kalıyor.

Klavye olarak optik anahtarlı klavyeler öneririm. Mekanik anahtarlı klavye ve farelerin çift tıklama gibi sorun potansiyeli her zaman vardır. Bütçeniz yetse manyetik switch kullanan klavyeler önerirdim:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı