Merhaba, 6000 lira bütçem var. Bir klavye ve bir tane de mouse almak istiyorum. İkisi de aynı marka olursa iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum.
RAZER Huntsman V2 Tenkeyless - Clıcky Sıyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol Bide bunu buldum hocam bu nasıldır ?1.Farklı markalar (önerim)
Güzel bir Razer klavye bulursanız değerlendirebilirsiniz.
Kablosuzu mevcut
![]()
Razer DeathAdder V3 RZ01-04640100-R3M1 Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer DeathAdder V3 RZ01-04640100-R3M1 Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer DeathAdder V3 RZ01-04640100-R3M1 Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.473,50 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Corsair K60 RGB PRO Low Profile CH-910D018-TR Cherry MX Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair K60 RGB PRO Low Profile CH-910D018-TR Cherry MX Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair K60 RGB PRO Low Profile CH-910D018-TR Cherry MX Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.799,00 TL'den başlayan...www.akakce.com
2.Aynı marka
Kablosuzu mevcut (msi mouse tavsiyem değildir)
![]()
MSI Clutch GM51 Lightweigth Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Clutch GM51 Lightweigth Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Clutch GM51 Lightweigth Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
MSI Vigor GK50 Elite Kailh Box White Switch RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Vigor GK50 Elite Kailh Box White Switch RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Vigor GK50 Elite Kailh Box White Switch RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.649,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
https://www.sinerji.gen.tr/razer-bl...5a3vsDCCYdNDumkzvd3B1KGH1OadKEYBoCkmsQAvD_BwE bu klavye nasıldır hocam.
RAZER Huntsman V2 Tenkeyless - Clıcky Sıyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol bir de bunu buldum hocam bu nasıldır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.