6000 TL'ye klavye ve mouse önerisi

Bütçe
6000
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
NZXT H9 ELITE / Ryzen 7 7700X / ARCTIC LF3 360 / GIGABYTE RTX 3060TI / GIGABYTE x670 X AX v2 / CORSAIR Force MP600 PRO 2TB / GSKILL S5 2x16 DDR5 / CORSAIR RM1000x Shift | To Be Upgraded...
Merhaba, yeni sistem topladığım için ve eskiden laptopta kullandığım Rival 3 Wireless bozulduğu için 6000TL bütçe ile klavye ve mouse bakıyorum. Ben yine SteelSeries baktım ve Rival 3 Wireless'tan daha iyi bir seçim bulamadım fakat önceki kullanımımda sürekli pil değiştirmekten memnun değildim. Klavye ve farenin aynı markadan olmasını tercih ediyorum. Klavye'nin bağlantı türü fark etmese de (2.4ghz/kablolu) mouse kesinlikle kablosuz olmalı. Son olarak klavye Full size olmalı. Ben Steelseris'de Rival 3 Wireless - Apex 5, Razer'da Viper Ultimate - Black Widow V3 baktım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, yeni sistem topladığım için ve eskiden laptopta kullandığım Rival 3 Wireless bozulduğu için 6000TL bütçe ile klavye ve mouse bakıyorum. Ben yine SteelSeries baktım ve Rival 3 Wireless'tan daha iyi bir seçim bulamadım fakat önceki kullanımımda sürekli pil değiştirmekten memnun değildim. Klavye ve farenin aynı markadan olmasını tercih ediyorum. Klavye'nin bağlantı türü fark etmese de (2.4ghz/kablolu) mouse kesinlikle kablosuz olmalı. Son olarak klavye Full size olmalı. Ben Steelseris'de Rival 3 Wireless - Apex 5, Razer'da Viper Ultimate - Black Widow V3 baktım.
Baktıklarınız alınmaz. Ayrıca mouse tutuş tarzınız nedir? Ve klavyenin full size olması zorunlu mu?
1705050665645.png

Claw palm arası, numpad kullandığım için evet :(

Ben de claw palm arasıyım. Ben SteelSeries Rival 600 kullanıyorum. Almanızı öneririm. Klavye olarak beklentiniz nedir? Mekanik olmasını istiyor musunuz? İstiyorsanız Switch tercihiniz var mı? Multimedia tuşları istiyor musunuz? Bilek desteği olsun mu?

Claw palm arası, numpad kullandığım için evet :(
Mouse olarak Cobra Pro tavsiye ediyorum. Kablolu kablosuz kullanabilirsiniz ben de kullanıyorum çok güzel mousedur 5-6 ay önce çıktı yeni bir mouse zaten mouse hakkında şikayet ettiğim bir şey yok.

Klavye olarak bu ikisine bakabilirsiniz:

Fakat eğer aynı marka olmasını istiyorsanız Blackwidow V4 X bakabilirsiniz. Blackwidow V3'de bilek desteği var fakat mıknatıslı olmadığı için bir işe yaramaz. Hem zaten galiba piyasada Blackwidow V3 artık satılmıyor TKL'si satılıyor onda da bilek desteği yok zaten.

Ben de claw palm arasıyım. Ben SteelSeries Rival 600 kullanıyorum. Almanızı öneririm. Klavye olarak beklentiniz nedir? Mekanik olmasını istiyor musunuz? İstiyorsanız Switch tercihiniz var mı? Multimedia tuşları istiyor musunuz? Bilek desteği olsun mu?
İlginiz için teşekkür ederim hocam, mekanik olması switchler önemli değil ayrıca bilek desteksiz kullanıyorum. Multimedia tuşlarını ve sessiz switchleri tercih ederim.

Mouse olarak Cobra Pro tavsiye ediyorum. Kablolu kablosuz kullanabilirsiniz ben de kullanıyorum çok güzel mousedur 5-6 ay önce çıktı yeni bir mouse zaten mouse hakkında şikayet ettiğim bir şey yok.

Klavye olarak bu ikisine bakabilirsiniz:

Fakat eğer aynı marka olmasını istiyorsanız Blackwidow V4 X bakabilirsiniz. Blackwidow V3'de bilek desteği var fakat mıknatıslı olmadığı için bir işe yaramaz. Hem zaten galiba piyasada Blackwidow V3 artık satılmıyor TKL'si satılıyor onda da bilek desteği yok zaten.

Cobra pro - blackwidow tercih edeceğim sanırım, teşekkür ederim.

İlginiz için teşekkür ederim hocam, mekanik olması Switch'ler önemli değil ayrıca bilek desteksiz kullanıyorum. Multimedia tuşlarını ve sessiz Switch'leri tercih ederim.

Cobra Pro - Black Widow tercih edeceğim sanırım, teşekkür ederim.

Sessiz Switch isteidiğinize göre ya kırmızı ya da kahverengi alacaksınız.
Bu klavyeyi Adeks'te denediğimde tuş basış hissine aşık olmuştum. Harici multimedia tuşu yok ama FN kombinasyonu olarak var.

corsair'ın klavyelerini çok seviyorum fakat mouse'larına ısınamadım. Razer alıcam sanırım. Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı