6000 TL'ye klavye ve mouse önerisi

Mali_1905

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle toplam bütçe ortalama 5-6K civarı maks.

Hem klavye hem mouse'un kablosuz olmasını istiyorum. Hard core saatlerce rekabetçi oyunlar oynamıyorum. Bu yüzden üst düzey bir şey olması gerekmiyor. %100 boyut klavye gerekiyor numlock önemli. Türkçe klavye olması güzel olur ama ingilizce olsa bile sonra tuş takımı alıp değiştirebileceğim bir klavye olması gerek.

Tüm bunları dikkate alarak önerebileceğiniz markalar, modeller nedir?
(Şuanlık kafama yatan wraith ve royal kludge markaları. Modeller net değil)

Wraith önermiyorum. Hem pahalı hem de fiyat bazına göre gerçekten kalitesiz. Ben oradan şahsen 1 mause aldım bayağı tuzlu bir fiyata ve hiç bir şekilde beğenmedim.
Hocam pahalı evet ama üst düzey performans veriyor çoğu getirdiği ürün diye biliyorum.
Hangi ürün ve neyinden memnun kalmadınız?

Wraith önermiyorum. Hem pahalı hem de fiyat bazına göre gerçekten kalitesiz. Ben oradan şahsen 1 mouse aldım bayağı tuzlu bir fiyata ve hiçbir şekilde beğenmedim.

Çoğu ürünü Wraith üretmiyor sadece satıcı Wraith yani Wraith önermiyorum tabiri bir tık saçma olmuş.

Çoğu ürünü Wraith üretmiyor sadece satıcı Wraith yani Wraith önermiyorum tabiri bir tık saçma olmuş.
Konuya pek hakim değilim ancak dediğim gibi aldığım modelden çokta mutlu değilim fiyatını hak ettiğini düşünmüyorum ve kötü bir performans verdiğini düşünüyorum.

Hangi modelini aldınız?

Ninjutso Sora V2 Wireless Mouse​

Bu modeli almıştım. Dış görünüşe çok önem vermiyorum zaten bir kuzenim önermişti. Bende alıyım dedim ancak kötü bir performans veriyor. Bilmiyorum belki sadece benim farem ile de alakalı bir durum olabilir.

Öncelikle toplam bütçe ortalama 5-6K civarı maks.

Hem klavye hem mouse'un kablosuz olmasını istiyorum. Hard core saatlerce rekabetçi oyunlar oynamıyorum. Bu yüzden üst düzey bir şey olması gerekmiyor. %100 boyut klavye gerekiyor numlock önemli. Türkçe klavye olması güzel olur ama ingilizce olsa bile sonra tuş takımı alıp değiştirebileceğim bir klavye olması gerek.

Tüm bunları dikkate alarak önerebileceğiniz markalar, modeller nedir?
(Şuanlık kafama yatan wraith ve royal kludge markaları. Modeller net değil)
1
2
Cloudflare ile güçlendirilmiş Waiting Room
Mouse 1
Cloudflare ile güçlendirilmiş Waiting Room Mouse 2

Technopat Haberler

Geri
Yukarı