6000 TL'ye klavye ve mouse önerisi

aha0202

Megapat
Daha fazla  
Merhaba,
Klavye ve mouse almak istiyorum, maksimum 6000 TL bütçem var sizce ne almalıyım kablolu ve kablosuz ne önerirsiniz? Ya da daha ucuza başka bir klavye ya da mouse kullanan ve memnun kalan varsa, hangi modeli tercih ettiğinizi yazabilir misiniz? Teşekkürler şimdiden.

Scryoxlardan sıkıntı duyan çok. Tamam donanımı iyi ama malzeme kalitesi alt seviye bence claw tutuşa sahipse
Eliniz küçük ise sanırım relaxed claw veya palm içinde uygun oluyor

Scryoxlardan sıkıntı duyan çok. Tamam donanımı iyi ama malzeme kalitesi alt seviye bence claw tutuşa sahipse
Eliniz küçük ise sanırım relaxed claw veya palm içinde uygun oluyo
Şu anda bloody tl80 modelini kullanıyorum çok küçük mouse sevmiyorum.
Attığınız mouse ve klavyeler dışında daha iyisi olan var mı aynı bütçeye?

Bu klavyeyi önerir misiniz?

Şu anda bloody tl80 modelini kullanıyorum çok küçük mouse sevmiyorum.
Attığınız mouse ve klavyeler dışında daha iyisi olan var mı aynı bütçeye?

Bu klavyeyi önerir misiniz?
o kadar bütçelere çıkıp standart kablolu 1000hz saçma bir klavyeye gerek yok onun yerine fps oyunu oynuyorsanız Mchose Jet 75 ve Fantech Helios II Pro s ikilisini alın.

Hocam bir de mouse için daha düşük bütçeli ancak yine kaliteli bir öneri verir misiniz?
Mchose A5 Ultra

Eğer fps oynuyorsanız mchose a5 ultra+Mchose Jet 75 ikilisini,çok fps oynamıyorsanız Mchose G75 Pro+Fantech Helios II Pro S kombosunu yapın çünkü fantech'in bu mousesi bu bütçedeki en iyi mouse malzeme kalitesi olsun mcu kalitesi olsun bu fiyattaki bütün mouseleri ezip geçiyor.

MCHOSE A5 Ultra.

Eğer FPS oynuyorsanız MCHOSE A5 Ultra+MCHOSE Jet 75 ikilisini, çok FPS oynamıyorsanız MCHOSE G75 Pro+Fantech Helios II Pro S kombosunu yapın çünkü Fantech'in bu faresi bu bütçedeki en iyi mouse malzeme kalitesi olsun mcu kalitesi olsun bu fiyattaki bütün fareleri ezip geçiyor.

MCHOSE jet75 khail god ve starburst arasındaki fark nedir?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı