Eğer oyuncu koltuğu diyorsan sana ergonomik koltuk öneririm ama illa oyuncu koltuğu diyorsan yine öneririm.
Eyvallah hocam teşekkür ederim yardımın için abime danıştım bi oyuncu al dedi oyuncuyu alıyorum tekrardan teşekkür ederim.Eğer ergonomik dersen bu https://app.hb.biz/1I4fTafpcVoq
Ama oyuncu dersen
Aradaki fark şu ki ergonomik koltuk adı üstünde ergonomi rahatlığı amaçlar. Fakat oyuncu koltuğu bircok seçenek sunar. Bu yumuşak olması gibi seyler fakat oyuncu koltuğu sırttan boyuna doğru düz gider ve bu bir süre sonra rahatsız etmeye başlar fakat onerdigim ergonomik koltuk da kendine göre her şeyi ayarlayabilirsiniz. Eğer bir sorun daha olursa söyleyebilirim.
Eyvallah hocam teşekkür ederim yardımın için abime danıştım bir oyuncu al dedi oyuncuyu alıyorum tekrardan teşekkür ederim.
Yine de açılan diğer konulara bakmanızı tavsiye ederim.Eyvallah hocam teşekkür ederim yardımın için abime danıştım bi oyuncu al dedi oyuncuyu alıyorum tekrardan teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.