6000 TL'ye monitör dahil sistem toplama

Çöp denecek kadar da bir kart değil ben bizzat gördüm denedim oynuyorum. Ben gördüğüme inanıyorum.

Cyberpunk 2077 oynuyorum bu kartla düşüktede olsa.

İyi de 100 TL daha ucuza daha iyi kart var bilmeden tavsiye veriyorsun çöp demek hiçbir oyunu açmaz demek değil fiyatının zerre hakkını vermiyor demek saçma sapan bir kart.
 
6000 TL ile bir sistem toplamak istiyorum. Biraz araştırdım ve şunları buldum:

İşlemci: AMD Ryzen 5 3500X.
Anakart: MSI'a 320M.
RAM Adata 8 GB ×2.
Ekran kartı ASUS RX550.
SSD: Kingston veya Samsung 500GB.

Diğerlerine daha karar vermedi. M en önemlileri bunlar olduğu için şimdilik bunlara karar verdim. Bunları kullanlar veya daha iyi önerileri olanlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim. Bu işlerden pek anlamıyorum.

Her ay güncellenen Technopat sistem tavsiyeleri.
Giriş seviye oyun sistemi bütçene uyacaktır.
 
Bu bütçede RX550 tercih edilmemeli.





2 adet alın.



6102TL.

Yardım ettiğiniz için teşekkür ederim bu Palit markasını hiç duymadım iyi bir marka m şöyle bir soru sormak istiyorum bunun yerine iki tane 4 GB MSI GT 730 taksam nasıl olur ayrıca bu işlemci ile benim seçtiğim işlemci arasında ne gibi farklar var.
Hocam iyi güzel ama 500gb ssd 500 lira hatta daha pahalı sonra bir 8gb ram 330 lira artı monitör 7000 tlyi aşıyor hemen hemen bu kadar veremem

Hocam iyi güzel ama 500GB SSD 500 lira hatta daha pahalı sonra bir 8 GB RAM 330 lira artı monitör 7000 TL'yi aşıyor hemen hemen bu kadar veremem.

500 Watt PSU ekle bir de. RX 550 gayet güzel kullanıyorum bu arada.

Hocam bilemiyorum ya kafam karıştı kimi çok iyi diyor kimi çok kötü diyor mesele ben yukarıda yazdığım sistem ile csgo da kaç FPS alırım mid ayarda.
 
Yardım ettiğiniz için teşekkür ederim bu Palit markasını hiç duymadım iyi bir marka m şöyle bir soru sormak istiyorum bunun yerine iki tane 4 GB MSI GT 730 taksam nasıl olur ayrıca bu işlemci ile benim seçtiğim işlemci arasında ne gibi farklar var.
Çok saçma bir şey yapmış olursunuz, çoğu oyun ve program Multi-GPU desteklemiyor. Benim attığım işlemci oyunlarda daha yüksek performans veriyor.
 
Çok saçma bir şey yapmış olursunuz, çoğu oyun ve program multi-GPU desteklemiyor. Benim attığım işlemci oyunlarda daha yüksek performans veriyor.

HMM anladım teşekkür ederim dediğim gibi pek anlamıyorum o yüzden sordum benim seçtiğim anakart AM4 soket bu yüzden AMD işlemciler ile kullanabiliyorum ileride değiştirmek istersem yine AMD işlemci alırım bu yüzden benim seçtiğim işlemci ve anakart bence daha iyi hocam sanırım siz bu işlerden iyi anlıyorsunuz sizin dediğiniz ekran kartı da güzel daha ucuz olarak MSI 1050 Ti'da olabilir. Babamla bir konuşucam 4500 TL alırsam Palit 1650 takarım alamazsam RX 550 kalacaz sanırım aytıca monitör kısminda da çok ucuza kaçma istemiyorum büyük bir monitör istiyorum.
Sizce işlemciden kısmak mı daha mantıklı olur ekran kartından mı
 

Yeni konular

Geri
Yukarı