6000 TL'ye sıfır ekran kartı önerisi

Adamdır231

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bende.
Ryzen 5 5500
DDR4 16 GB RAM.
700W PSU.
256 GB SATA SSD (1TB aldım gelecek yakında)
144 Hz monitör var fakat ekran kartım R7 240 4 GB. Bütçem kısıtlı,2.el almak istemiyorum. 6000 TL altı ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:

6000TL'ye sıfır ekran kartı alman mümkün değil. Bulsan bile 2.eldir muhtemelen.

Bu sistem için öyle sıfır ekran kartı bulamazsın, bulsan bile darboğaz olur hem yada çok daha ucuzsa yalandır. Bana kalırsa o fiyata 2. el al ya da bütçeni arttır.

Bu sistem için öyle sıfır ekran kartı bulamazsın, bulsan bile darboğaz olur hem ya da çok daha ucuzsa yalandır. Bana kalırsa o fiyata 2. el al ya da bütçeni arttır.

RX 580 var 0 darboğaz olur mu? Çünkü RX 7600 almayı düşünüyordum ama bütçem düştü maalesef.

RX 580 var 0 darboğaz olur mu? Çünkü RX 7600 almayı düşünüyordum ama bütçem düştü maalesef.
Hayır darboğaz olmaz. Rx 580 hala fena değil ama öyle güzel de değil, 2. ellere bak sen yine de.

Hocam, yani şimdi bilemedim bu satıcıyı çiçeksepetinden, almayın da. RX 580'nin desteği falan bitti hala fena olmamasına rağmen. Siz 2. ellere yönelin, hem daha iyi performans hem daha iyi soğutma yaşarsınız. 2.el RX 6600/ 7600 (6600 daha iyi olur) veya 2.el RTX 3000 serisine bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…