6000 TL'ye Sistem Tavsiyesi

asus2000

Hectopat
Katılım
1 Nisan 2015
Mesajlar
12
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
6000 TL bütçem var. Bomba gibi bir sistem toplamak istiyorum. Yardım eder misiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Atom bombası yanında çatapat kalır, o derece.

6000 TL Oyun Sistemi.jpg
 
CM HAF 912'de tozlanma sorunu yok muydu?
Filtre diye bir şey vardı yanlış hatırlamıyorsam, hani tozlanmayı önleyen.

Ayrıca böyle bir sistemi Vatan'a nasıl emanet edebiliyorsunuz anlamıyorum.
Emanet ettiğim felan yok. Sistemi oradan alır ister kendi toplar. Oradan toplatırsa da iki fotoğraf atar kasanın içinden, sorun olup olmadığını yazarız.
 
@Silinen üye Herhalde Vatan'ın ne kadar rezil montaj yaptığını ve ne kadar ilgisiz olduklarını bilmiyorsunuz. Böyle bir sistem kesinlikle İnventus'tan toplanmalı.
 
Vatan Bilgisayatrı kotulemekte haksizsiniz 1 ay önce bende sistem topladim ve toplarken başında durdum evet bazı şeyleri bilmiyolar fakat kötü değiller
 
@Silinen üye Herhalde Vatan'ın ne kadar rezil montaj yaptığını ve ne kadar ilgisiz olduklarını bilmiyorsunuz. Böyle bir sistem kesinlikle İnventus'tan toplanmalı.
Çok iyi biliyorum ne kadar kötü montaj yaptıklarını. Geçenlerde bir konuda ekran kartı X8 slotuna takılı, işlemci fanı da ekran kartına dönük şekilde bir sistem montajı yapılmış. haliyle ekran kartından verim alınamıyor. Bu tür durumlarda Sosyal'e konu açılıp, birkaç fotoğraf atılabilir. İnventus konusunda bir fikrim yok. Orası daha iyi montaj yapıyor ise tercih edilebilir tabii ki.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı