6000 TL'ye sistem toplama

Lnx

Hectopat
Başlıkta yazdığım gibi 6000 TL bütçem var kasa için. Hangi kasa sizce daha mantıklı ya da başka önerisi olan var mı?
[Dota2 (en çok), CS:GO, R6, TF2 vb.] oyunları orta ayarlarda kasmadan rahat oynasam yeter. Yüksek ayarlarda gözüm yok, rahat oynayabileyim yeter. Yüksek grafiklere pek önem veren birisi değilim.

1. Teknoquenn 5982 TL
2. Elraen Parva 5133 TL
3. Teknobiyotik 6046 TL

1-

tree.PNG

2-

ell.PNG

3-

adada.PNG

Diğer sorum ise ben bu bilgisayarı alsam 1 yıl kullandıktan sonra yaklaşık 2 yıl kullanmazsam herhangi bir sorun çıkar mı? (Eskime, tekrar açınca çalışmama, kasma vb. sorunlar) (Polislik okumak istiyorum, zorunlu yatılı 2 yıl.)

Dosya Ekleri

• ell.PNG
    ell.PNG
    32,4 KB · Görüntüleme: 40
  • 1599252235026.png
    1599252235026.png
    32,4 KB · Görüntüleme: 38
  • iiii.PNG
    iiii.PNG
    91,2 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:

Toplama PC yerine biraz hazıra kaçıyorum parçaları takarken bir hata yaparım bir daha boşuna masrafa girmek istemem deneyimim pek yok bu konuda o yüzden hazır almayı düşünüyorum az önce yeni bir konu açtım oradaki PC hakkında ne düşünüyorsunuz?
Toplama PC yerine biraz hazıra kaçıyorum parçaları takarken bir hata yaparım bir daha boşuna masrafa girmek istemem deneyimim pek yok bu konuda o yüzden hazır almayı düşünüyorum az önce yeni bir konu açtım oradaki PC hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bir de monitörle birlikte almaya karar verdim monitör + pc 6000 TL civarı

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı