6000₺ VA panel monitör önerisi

Bütçe
5000-6000₺

darewolf

Femtopat
Daha fazla  
Görsele önem veriyorum. Daha güzel renkler almak için VA panel düşünüyorum. Monitör direkt olarak karşımda duracak. 6000₺ bütçeye çıkabilirim en fazla R25F-30 alacaktım fakat fiyat uçmuş. VA panel çıkmazsa sağlam renk kalitesi güzel bir IPS önerisi de alabilirim. Ek özellik olarak pivot olursa güzel olur.

Görsele önem veriyorum. Daha güzel renkler almak için VA panel düşünüyorum. Monitör direkt olarak karşımda duracak. 6000₺ bütçeye çıkabilirim en fazla R25F-30 alacaktım fakat fiyat uçmuş. VA panel çıkmazsa sağlam renk kalitesi güzel bir IPS önerisi de alabilirim. Ek özellik olarak pivot olursa güzel olur.

AOC 24G42E 24" 180Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA
Akakçe üzerinden hepsiburadanda alabilirsiniz stok varsa.

Bütçeniz 6.999 TL olabilirse size uygun mis gibi monitör var:

DEY Elektronik İtopya ile aynı bilmiyorsan. Üst seviye bir 1080P monitör. Ghosting ve gecikme durumu VA panel olmasına rağmen gayet iyi. VA panel olduğu için kontrast oranı çok yüksek hikayeli oyunlarda ve dizi filmlerde keyif verir. Renk gamutu da yüksek. Pivot ve yükseklik ayarı da var. Burası önemli monitör gelir gelmez response time/overdrive ayarını medium yapın.

Profesyonel incelemeci tarafından onaylanmış bir model:

Buda başka bir inceleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sadece markanın Asus Tuf yazmasına bakıp monitör önerisi yapmayın.
Dell veya MSI tercih edilebilir. 27" olup 2K olmamasını sorun etmiyorsa monitörün ne kötülüğü var?

Dell veya MSI tercih edilebilir. 27" olup 2K olmamasını sorun etmiyorsa monitörün ne kötülüğü var?
Monitör alırken kağıt üzerinde ki verilere bakmıyoruz. Yukarda AOC 25G3ZM için yazdığım yazıya bak profesyonel test cihazları ile yapılmış testleri yorumlayarak konuşmuşum. Önerdiğin monitör pek çok konuda zayıf ve fiyatını asla haketmiyor.

1080P olacak yazmayı unutmuşum

VA panellerde ekran mat mı oluyor öğleden sonra odama direkt olarak güneş vurduğu için şu anki monitörden ekranı göremiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı