60000 TL sistem önerisi

Bütçe
60000
Daha fazla  
Arkadaşlar, bütçemi göz önünde bulundurarak, arma reforger, Arma 3, War Thunder, Squad ve Rainbow Six: Siege gibi oyunlar oynuyorum. Ayrıca Photoshop ve Blender gibi uygulamaları da kullanıyorum. Özel bir işlemci veya ekran kartı tercihim yok; yeter ki bu oyunlarda Ultra ayarlarda en az 50-60 FPS alayım ve Blender'da takılma yaşamayayım. Ekran kartımın 12 GB ve üzeri olmasını, RAM'imin ise 64 GB olmasını istiyorum. Anakartımda mümkünse çift M.2 yuvası olmasını istiyorum. İnterneti Ethernet kablosuyla kullanıyorum, kablosuz bağlantıya ihtiyacım yok. Ayrıca, 3 adet ekranım var; 2'si 1920x1080 ve biri 2560x1440 çözünürlükte. Hazırda sistemim olduğu için monitör, klavye, mouse, kulaklık gibi şeylere ihtiyacım yok. Önerilerde bütçeyi biraz aşmada sıkıntı olmaz şimdiden teşekkürler.

Bu sistemi işlemciyi 7800xd , anakartı çift m2 yuvalı MSI Pro B650M-P , SSD Kingston Renegade olarak seçebilirsiniz, fakat hazır sistemlerin bir çoğunda 64gb ram seçeneği olmuyor, 32 gb veya 48 gb olarak alabilirsiniz. 60 bin civarı tutuyor. Ekran kartı Palit 4070 super kalabilir, oyun konusunda zaten rahat rahat 2k da istediğiniz fpslerin üstünde oynarsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı