60000 TL sistem toplama

Monade

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bütçede DDR4 sistem toplamak insanın kendisiyle dalga geçmesi demek. Hastaneden çıktığımda kimse öneri yapmazsa ben hazır bir sistem öneririm hocam, daha uyguna gelir hem. F/P yerine kaliteli parçalar seçeriz durum müsait ise.

Bu bütçede DDR4 sistem toplamak insanın kendisiyle dalga geçmesi demek. Hastaneden çıktığımda kimse öneri yapmazsa ben hazır bir sistem öneririm hocam, daha uyguna gelir hem. F/P yerine kaliteli parçalar seçeriz durum müsait ise.
müsait hocam geçmiş olsun bu arada :) bide şöyle bi hazır sistem buldum youtubede denk geldi benim bütçeme uygun oldugu için onuda bi soruyum dedim QP PCH XLR8 AMD Oyun Bilgisayarı

Bu bütçeyle 4070 ti super ddr5 sistem dizebilirsiniz ya da biraz arttırıp 4080 alabilirsiniz ama 70k dan başlıyor o sistemler sanırım 55-60k arası 4070ti super olur daha aşağısına bakmayın bence

Bu bütçeyle 4070 ti super ddr5 sistem dizebilirsiniz ya da biraz arttırıp 4080 alabilirsiniz ama 70k dan başlıyor o sistemler sanırım 55-60k arası 4070ti super olur daha aşağısına bakmayın bence
önerebileceğiniz bi hazır sistem varmı 4070 ti superli ben bakıyorum ama 70 k ya denk geliyo 4070ti super olunca

1708520609650.png

Ben şöyle bir şey topladım elimde SSD vardı onu fiyata dahil etmedim. Vade farksız 6 Taksitle 60k'ya geldi.
Hazır sistem satın almak istediğinde vade farkı çıkıyor bilgin olsun. Nakit paran varsa direk hazır sistem al geç. Yok taksitli alacağım diyorsan kendin tek tek araştırıp topla :)

Eki Görüntüle 2122329
Ben şöyle bir şey topladım elimde SSD vardı onu fiyata dahil etmedim. Vade farksız 6 Taksitle 60k'ya geldi.
Hazır sistem satın almak istediğinde vade farkı çıkıyor bilgin olsun. Nakit paran varsa direk hazır sistem al geç. Yok taksitli alacağım diyorsan kendin tek tek araştırıp topla :)
param var peşin almayı planlıyorum o yüzden hazır sisteme öncelik veriyorum tek tek toplamakdansa

Böyle 60K tutuyor tam. Soğutucu için ek 1K arttırırsan alabilirsin. Yok ise UV yapsanda idare eder.

Böyle 60k tutuyor tam. Soğutucu için ek 1K arttırırsan alabilirsin. Yok ise UV yapsanda idare eder.

Dostum işlemci güşük kalmış sanki biraz? R7 kullanmış konu sahibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı