AMD kullanmak istemiyorum arkadaş. Ne uzattınız mevzuyu ya. Radeon ekran kartlarından tiksiniyorum, suç mu? NVIDIA ile devam edeceğim. Aynı zamanda hazır sistem olmak zorunda değil parça da önerebilirsiniz.
Biz burada seni zorlamıyoruz AMD alacaksın diye sadece bilgilendiriyoruz.
Madem NVIDIA alacaksın alacağın kart 4070 zaten ne diye gelip konu açıyorsun.
En iyisi olsun para dert değil diyemiyorsan o kısıtlı bütçedir dostum. FSR DLSS karşılaştırması izlemediğin çok bariz. Ayrıca %40 performans kaybını tam olarak nereden yaşayacağını anlamadım?
Ondan dolayı NVIDIA 3 trilyon dolarlık değeri sadece ekran kartlarından yakalarken AMD işlemci + ekran kartı piyasasında olmasına rağmen o kadar büyük değil.
AMD istemediğinizi başlığa yazacaktınız o zaman insanlar size 60000 TL'ye en iyi performansı verecek sistemi önerdiği zaman ekran kartı tabii ki AMD olacak baştan NVIDIA istiyorum deseydiniz ona göre önerirdik.
Ayrıca siz AMD istemiyorum demek yerine saçmaladınız durdunuz.
Direkt Technopat'ın RX 7900 XTX inceleme videosundan alıntı.
Ondan dolayı NVIDIA 3 trilyon dolarlık değeri sadece ekran kartlarından yakalarken AMD işlemci + ekran kartı piyasasında olmasına rağmen o kadar büyük değil.
AMD istemediğinizi başlığa yazacaktınız o zaman insanlar size 60000 TL'ye en iyi performansı verecek sistemi önerdiği zaman ekran kartı tabii ki AMD olacak baştan NVIDIA istiyorum deseydiniz ona göre önerirdik.
Ayrıca siz AMD istemiyorum demek yerine saçmaladınız durdunuz.