60000 TL sistem toplama

Bütçe
60000 TL
Biz burada seni zorlamıyoruz AMD alacaksın diye sadece bilgilendiriyoruz.
Madem NVIDIA alacaksın alacağın kart 4070 zaten ne diye gelip konu açıyorsun.
O zaman insanlar neden konu açıyor burada. Cevaba bak. Öneri almak için açıyorum. AMD'yi de sevmediğimi belirtiyorum.

Hocam işlemcinin NVIDIA'sı yok ekran kartı NVIDIA işte ne istiyorsunuz siz.
Attığın sisteme cevap olarak yazmadım.

En iyisi olsun para dert değil diyemiyorsan o kısıtlı bütçedir dostum. FSR DLSS karşılaştırması izlemediğin çok bariz. Ayrıca %40 performans kaybını tam olarak nereden yaşayacağını anlamadım?

1721730120010.png

Direkt Technopat'ın RX 7900 XTX inceleme videosundan alıntı.

Hala aynı şeyi yapmaya devam ediyorsun. AMD'nin beceremediği bir şey yok. Senin tercihin söz konusu burada.

Ondan dolayı NVIDIA 3 trilyon dolarlık değeri sadece ekran kartlarından yakalarken AMD işlemci + ekran kartı piyasasında olmasına rağmen o kadar büyük değil.

O zaman insanlar neden konu açıyor burada. Cevaba bak. Öneri almak için açıyorum. AMD'yi de sevmediğimi belirtiyorum.

AMD istemediğinizi başlığa yazacaktınız o zaman insanlar size 60000 TL'ye en iyi performansı verecek sistemi önerdiği zaman ekran kartı tabii ki AMD olacak baştan NVIDIA istiyorum deseydiniz ona göre önerirdik.
Ayrıca siz AMD istemiyorum demek yerine saçmaladınız durdunuz.

Eki Görüntüle 2261450

Direkt Technopat'ın RX 7900 XTX inceleme videosundan alıntı.

Ondan dolayı NVIDIA 3 trilyon dolarlık değeri sadece ekran kartlarından yakalarken AMD işlemci + ekran kartı piyasasında olmasına rağmen o kadar büyük değil.

Senin bütçen buradaki 7900 haricindeki kartlara yetmiyor dostum.

Video 1.5 yıldan bile fazla önce çekilmiş. Ayrıca Cyperpunk optimizasyonu bozuk bir oyun. Diğer oyunlara bakarsanız anlarsınız. :D

Bu bütçenin NVIDIA tarafındaki en yüksek modeli 4070ti Super o da belki. 4070 Super ya da 4070ti Super.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
hocam burada RX 7700 XT 12 GB'lık ekran kartı 16 GB NVIDIA ekran kartını bile sollayıp geçiyor bu videodamı yalan hocam kararınızı verin.

Video 1.5 yıldan bile fazla önce çekilmiş. Ayrıca Cyberpunk optimizasyonu bozuk bir oyun. Diğer oyunlara bakarsanız anlarsınız. :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
bunu da izle belki anlarsın.

hocam burada RX 7700 XT 12 GB'lık ekran kartı 16 GB NVIDIA ekran kartını bile sollayıp geçiyor bu videodamı yalan hocam kararınızı verin.

Donanım Arşivi evrendeki en büyük AMD fanı olabilir.

AMD istemediğinizi başlığa yazacaktınız o zaman insanlar size 60000 TL'ye en iyi performansı verecek sistemi önerdiği zaman ekran kartı tabii ki AMD olacak baştan NVIDIA istiyorum deseydiniz ona göre önerirdik.
Ayrıca siz AMD istemiyorum demek yerine saçmaladınız durdunuz.

Senin bütçen buradaki 7900 haricindeki kartlara yetmiyor dostum.
Ben dedimki NVIDIA tercihimdir en başta. Siz zorladınız bu kadar ben değil.

Dil dökmeye değmez önerin 4070 sistem %30 daha az performans ile oynasın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı