Oyun odaklı bir bilgisayar toplama gayreti içerisindeyim. Ancak bütçe başlıkta da olduğu gibi sınırlı. Uzunca seneler oyunlarda sıkıntı yaşamadan kullanmak istediğim, geleceğe dönük ve bütçeme uygun bir sistem toparladım. Ancak bilgisayar konusunda çok fazla bilgi ve donanıma sahip olmadığımdan sizlerden önerilerinizi bekliyorum.
Öncelikle bilgisayar parçalarını tek bir site'den toplamak mantıksız olur. Aynı sistemde parçalarda kazık yersiniz. Bir de benim topladığım sistem sizin ekran görüntüsü aldığınız sistemden ekran kartı olarak %100 daha iyi. Yani bu sistemi daha uzun yıllar kullanabilirsiniz. Sistemi alırsanız hayırlı olsun.
Öncelikle bilgisayar parçalarını tek bir site'den toplamak mantıksız olur. Aynı sistede parçalarda kazık yersiniz. Birde benim topladığım sistem sizin ekram görüntüsü aldığınız sistem'den ekran kartı olarak %100 daha iyi. Yani bu sistemi daha uzun yıllar kullanabilirsiniz. Sistemi alırsanız hayırlı olsun.
Bu ekran kartları arasındaki farkı anlamadım armor modeli ile gaming model arasında sadece soğutma farkı mı var? Armor modeller her yerde çok daha ucuz. Kafamda soru işareti oluşturuyor.
Bu sistem toplama konusu basit görünen bir karmaşa gibi. Karar verme mekanizmam felç oldu resmen. Yardımlar için teşekkürler. Ayın 11i veya 23ünde sistemi almak nasip olursa buradan detaylarıyla paylaşacağım. Ancak hala herhangi bir sistemde karar vermiş değilim ya nasip diyelim.
Bu sistem toplama konusu basit görünen bir karmaşa gibi. Karar verme mekanizmam felç oldu resmen. Yardımlar için teşekkürler. Ayın 11i veya 23ünde sistemi almak nasip olursa buradan detaylarıyla paylaşacağım. Ancak hala herhangi bir sistemde karar vermiş değilim ya nasip diyelim.