6000TL F/P Monitörlü sistem tavsiyesi

Bütçe
6000

akin4545

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar öncelikle herkese iyi akşamlar. Öncelikle amacım Valorant, CS:GO tarzı FPS oyunları akıcı bir şekilde 100 FPS üstü oynamak istiyorum ama abartılı FPS'lerde gözüm yok. İnternet sitelerine bakıyorum ediyorum hepsi bir ayrı kafada en son Technopat forumuna basvuruyorum. Askeri öğrenci sayılırım ailemi fazla zorlamak istemiyorum yazıcı falan da lazım olacak monitörlü bir sistem toplama şansımız nedir?

Her şey için teşekkürler şimdiden.

Merhabalar öncelikle herkese iyi akşamlar. Öncelikle amacım Valorant, CS:GO tarzı FPS oyunları akıcı bir şekilde 100 FPS üstü oynamak istiyorum ama abartılı FPS'lerde gözüm yok. İnternet sitelerine bakıyorum ediyorum hepsi bir ayrı kafada en son Technopat forumuna basvuruyorum. Askeri öğrenci sayılırım ailemi fazla zorlamak istemiyorum yazıcı falan da lazım olacak monitörlü bir sistem toplama şansımız nedir?

Her şey için teşekkürler şimdiden.

Hocam sıfır yerine ikinci el toplamanız sizin için çok iyi olur hatta toplamaya da gerek yok direkt sistem alabilirsiniz 2.el

Ucuzundan A520 serisi bir anakart:

AMD APU işlemci, FPS oyunları için yüksek FPS almaya yeterli olacaktır:

Mümkünse 2 adet 8 GB RAM. Modele çok takılmayın ancak bilinmedik markalar da tercih etmeyin. Alacağınız zaman hangi model ucuzsa, 3000 MHz CL16 özellikli bir model tercih edin:

Bütçe yetmezse 1 adet ile yetinin şimdilik:

SSD için 240 GB dediğiniz oyunlara yeter:

Kasa şu anlık en f/p olanı bu gibi:

Monitörü de 2. el halledebilirsin, daha iyi olur.

O fiyata monitör dahil sıfır bilgisayar toplayınca eline çok kötü bir bilgisayar geçecektir. İkinci el almanızı tavsiye ederim. İsterseniz mail bırakın yardımcı olayım.
Öncelikle tavsiyen için teşekkür ederim tabiki verebilirim. akinnkocabas@gmail.com
Hocam sıfır yerine ikinci el toplamanız sizin için çok iyi olur hatta toplamaya da gerek yok direkt sistem alabilirsiniz 2.el
Düşünceniz için çok teşekkür ederim fakat dediğim gibi fazla anlamıyorum şimdi gider test ederim iyi gibi görünür fakat PC yorgun çıkarsa problem çıkmasın ?
Ucuzundan A520 serisi bir anakart:

AMD APU işlemci, FPS oyunları için yüksek FPS almaya yeterli olacaktır:

Mümkünse 2 adet 8 GB RAM. Modele çok takılmayın ancak bilinmedik markalar da tercih etmeyin. Alacağınız zaman hangi model ucuzsa, 3000 MHz CL16 özellikli bir model tercih edin:

Bütçe yetmezse 1 adet ile yetinin şimdilik:

SSD için 240 GB dediğiniz oyunlara yeter:

Kasa şu anlık en f/p olanı bu gibi:

Monitörü de 2. el halledebilirsin, daha iyi olur.
Çok teşekkür ederim peki dediğim değerleri gerçekten karşılarım acaba ona göre sipariş edebilirim. Tekrardan vakit ayirdigin için teşekkür ediyorum.

Öncelikle tavsiyen için teşekkür ederim tabii ki verebilirim. akinnkocabas@gmail.com

Düşünceniz için çok teşekkür ederim fakat dediğim gibi fazla anlamıyorum şimdi gider test ederim iyi gibi görünür fakat PC yorgun çıkarsa problem çıkmasın?

Çok teşekkür ederim peki dediğim değerleri gerçekten karşılarım acaba ona göre sipariş edebilirim. Tekrardan vakit ayirdigin için teşekkür ediyorum.

@Lee Yubin hocamın kurduğu sistem gayet iyi hem güncel eğer bilgisayardan hiç anlamıyorsanız direkt alabilirsiniz parçaları montajını da yapabilirsiniz basit.
@Lee Yubin hocamın kurduğu sistem gayet iyi hem güncel eğer bilgisayardan hiç anlamıyorsanız direkt alabilirsiniz parçaları montajını da yapabilirsiniz basit.

Veyahut bunu alın.

Veyahut bunu alın.

Fiyat bandı tam 6K olmuyor onun yerine RAM SSD veyahut kasa değişimini daha iyi bir seçim yapabiliriz.

Son düzenleme:

Veyahut bunu alın.

Fiyat bandı tam 6K olmuyor onun yerine RAM SSD veyahut kasa değişimini daha iyi bir seçim yapabiliriz.
Gerçekten bu kadar güzel ilgi gorucegimi beklemiyordum bu sistemler arasından tercihimi yapacagim çok teşekkür ederim hepinize. Ugrastirdim dizide cahilim biraz bu konuya o yüzden kusura bakmayin

Gerçekten bu kadar güzel ilgi gorucegimi beklemiyordum bu sistemler arasından tercihimi yapacagim çok teşekkür ederim hepinize. Ugrastirdim dizide cahilim biraz bu konuya o yüzden kusura bakmayin

Estağfurullah, ne kusuru hocam, aklınıza takılan olursa yazın.
Bu fiyata sıfır olarak daha iyisi olmaz. Attığım bileşenler de CS:GO, Valorant gibi oyunlarda iş görüyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Estağfurullah, ne kusuru hocam, aklınıza takılan olursa yazın.

Bu fiyata sıfır olarak daha iyisi olmaz. Attığım bileşenler de CS:GO, Valorant gibi oyunlarda iş görüyor.

Evet @akin4545 hocamın attığı sistem APU olarak geçiyor benimki normal GPU'lu sistem isterseniz birkaç video izleyin karşılaştırın güncellik açısından @Lee Yubin attığı sistem daha güncel daha gelişmeye açık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı