Kanka bu dönemde 8 GB RAM çok yetersiz + olarak 144 Hz almak mantıksız böyle bir sistemde e-spor oyunları haricinde hiçbir oyunda düşük ayarlarda 144 geçmek imkansız resmen +RX 570 4 GB yerine RX 580 4 GB ya da RX 570 8 GB. Fakata benim sistemi tercih ederse daha iyi olur 500 TL fazladan verip hem yeni nesil işlemci hem yeni nesil güçlü 5500XT ekran kartı + 16 GB RAM bir de beninkinde 480GB SSD var. Bir de sistemde C4 kullanmışsınız.
Kanka bu dönemde 8 GB RAM çok yetersiz + olarak 144 Hz almak mantıksız böyle bir sistemde e-spor oyunları haricinde hiçbir oyunda düşük ayarlarda 144 geçmek imkansız resmen +RX 570 4 GB yerine RX 580 4 GB ya da RX 570 8 GB. Fakata benim sistemi tercih ederse daha iyi olur 500 TL fazladan verip hem yeni nesil işlemci hem yeni nesil güçlü 5500XT ekran kartı + 16 GB RAM bir de beninkinde 480GB SSD var. Bir de sistemde C4 kullanmışsınız.
Hepsinin fiyatı toplam aşağı ğı yukarı 5900-6000 TL arasına denk gelıyor tabıı farklı sıtelerden daha ucuzada bu sıstem toplanabılır, yanlışım varsa lütfen düzeltin teşekkürler.
Anlamıyorum dedim de bu kadar da değil. Rampage psu 1 ay sonra patlar gider. işlemci 2600 sanmıyorum bu kadar bütçe varken alınabileceğini ekran kartı da öyle.
Anlamıyorum dedim de bu kadar da değil. Rampage psu 1 ay sonra patlar gider. işlemci 2600 sanmıyorum bu kadar bütçe varken alınabileceğini ekran kartı da öyle.
Anlamıyorum dedim de bu kadar da değil. Rampage PSU 1 ay sonra patlar gider. İşlemci 2600 sanmıyorum bu kadar bütçe varken alınabileceğini ekran kartı da öyle.
Bende öyle düşünüyorum bütçeye göre çok kötü bir sistem olmuş dediğim gibi. Siz bir şeyler önerebilir misiniz monitör ile beraber. @Caner Uncu@Monolova
DA-SISTEM3/GIGABYTE GTX 1660 SUPER OC 6GB/AMD Ryzen 5 3600/16GB DDR4/480GB SSD/Geforce Espor PC En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile DA-SISTEM3 ITOPYA'da.
www.itopya.com
Sizi üzmez. İstediğiniz monitörü alabilirsiniz. Oyun oynuyorsanız TN 144hz, 1ms Genel kullanıcaksanız, film falan, IPS panel 75hz öneririm.
RAM ve SSD sonradan eklenebilir, ama işlemci, kasa, ekran kartı gibi bileşenlere mümkün olduğunca harca. Parçaları ayrı ayrı yerlerden alıp daha ucuza getirebilirsin. Toplamda 6560₺ yapıyor. İşlemciyi R5 2600 yapabilirsin.
@bados123'ün sistemi de güzel DA-SISTEM 3 de güzel. Hangisi kafanıza daha çok yatıyorsa onu alın ama bence @bados123'ün sistemini SSD ile değiştirerek alın. Bu arada beni etiketlemenize çok sevindim.