6000TL monitör önerisi

• Konuyu başlatan MSHD
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 734
Bütçe
6000

MSHD

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 5 8400F Ekran Kartı: RTX 5070 Anakart: Asus Prime H610M-K
6000TL'yi geçmeyecek monitör istiyorum karar beremedim 144Hz altı olmasın ve bütçenin biraz üstü olabilir şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
@MelihGkk başka önerin var mı? Birden çok seçenek arasında eleme yapmak istiyorum aoc iyi monitör arkadaşımda da var ama başka seçenek var mı acaba bilmek isterim.

Başka modeller var mıdır? Hepsini eleyerek gitmek istiyorum yanlış anlaşılmasın.

Hocam attığınız model de ghosting sorunlu diye biliyorum. Forumda denk gelmiştim.
Hocam senin deneyimlediğin güzel monitör var mı? Bu önerine dikkate alarak alacağım ghosting olmasın dediğin gibi.

Hocam senin deneyimlediğin güzel monitör var mı? Bu önerine dikkate alarak alacağım ghosting olmasın dediğin gibi.

Her monitörde tabii ki ghosting olur hocam. %0 ghosting olmaz diyemeyiz (IPS panel skalasında). Bu genelde OLED panellerde mümkün. Fakat onlarda absürt derece pahalı.

AOC markasına gelecek olursak, kendim yıllardır (6 sene) 24G2U modelini kullanıyorum. Çok memnunum. Tavsiye ederim. Kendini monitör piyasasında kanıtlamış bir markadır yani. 24G4X modelini yakından görmüş ve incelemiş birisi olarak öneririm. Fiyatı 1-2 ay önce daha uygundu. 4500₺ fiyata görmüştüm sanki yalan olmasın. Ama bu fiyat bandıda alınacak iyi bir monitördür.

Samsung vb düşünüyorsanız G4 serisi diğer g serileri gibi kronik sorunlu değil diye biliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı