Ghosting canavari dediklerini duymustum.Monster monitörler 12 ay taksit 0 vade koyuyor ve 180 hz 2k tarzı monitörleri var bakmanı öneririm IPS ekranı mevcut diye biliyorum fakat hoparlör yok sanırım.
Biraz daha iyi en azından oyun tarafında ve 0 vade olduğu için 12 ay taksit yap ayda 400-500 TL ödeme yap faizde yok sonuçtaGhosting canavari dediklerini duymustum.
Saolun hocam, ancak önceki monitörüm AOC 24G4X idi ve 3-4 ay sonra panel arızası nedeniyle iade etmek zorunda kaldım bu yüzden AOC'ye pek sıcak bakmıyorum. Ayrıca bu modeli bildiğim kadarıyla Pivot değil.
Monster önyargısı konusunda haklısınız, almayın. Bence hoparlörü ayrı olarak alırsanız daha iyi bir kalite alırsınız veya kulak içi kablolu veya kablosuz tercih edebilirsiniz.Hocam nedenini bilmiyorum ancak Monster'a karşı bir önyargım var. Ayrıca ders çalıştığım için sürekli kulaklık taktığımda kafamı ağrıtıyor, bu yüzden kaliteli olmasa bile bir hoparlör olmasını istiyorum.
Teşekkürler, ancak bu monitör VA panele sahip. Mobil yazılım ile uğraştığım için renkler benim için önemli bu yüzden IPS tercih ediyorum.![]()
Lenovo Legion R25F-30 67B8GACBTK 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot 240 Hz Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lenovo Legion R25F-30 67B8GACBTK 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot 240 Hz Monitör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo Legion R25F-30 67B8GACBTK 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot 240 Hz Monitör özelliklerini incele, 5.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Teşekkürler, ancak bu monitör VA panele sahip. Mobil yazılım ile uğraştığım için renkler benim için önemli bu yüzden IPS tercih ediyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.