6000TL monitör ve klavye dahil sistem toplama

Kral donanım arşivinin unlostun kasalarını al unlostun 144Hz'li sistemi var donanım arşivinin 4000 TL'ye kasasını al 1.400TL monitör al kalan parayla klavye mouse al.
Şimdi biz topladığımızda beğenip beğenmezsin.
Ne link, ne marka model paylaşmışsın gelip burda şunu al bunu al demişsin :) Ayrıca Unlost'un kasaları çöp.

Bu konuyu açmamdaki amaç zaten linkli şekilde istemem. Bende biliyorum gidip 4K'ya sistem dizip kalan parayla monitör, klavye almasını. Daha önce bu konulardaki mesajları görmemişsin sanırım.

Bazıları kendilerine sistem topluyor ama darboğaz yapma ihtimali var bazı sistemde gördüklerimde.
Oraya linkini şekilde bıraktım.
Donanım arşivinden.

RAM: G.Skill Ripjaws V (F4-3200C16D-16GVKB) 16 GB 3200 MHz DDR4 Ram
Ekran kartı: Sapphire Pulse Radeon RX 5600 XT 6G GDDR6 (11296-01-20G) Ekran Kartı
Monitör: Asus VG248QZ Monitör
Kasa: COOLER MASTER MasterBox MB511 ARGB 650W 80+ Tempered Glass USB 3.2 Mid Tower Kasa | ITOPYA
İşlemci: AMD Ryzen 3 3100 İşlemci
Anakart: MSI B450M Pro-VDH Max AM4 Soket Anakart

Bütçeyi biraz aştı. Eğer bu sıkıntı yaratacaksa RAM 3000 MHz 16 CL yapılıp kasa ve monitörden kısılabilir. Klavyeyi yazmadım çünkü şahsi fikrim önceliğin sistem olması yönünde. Eğer klavye çok önemliyse RAM 8 GB yapılıp sonra eklenebilir.

Bütçeyi 6500'e çıkarabilirmiş. Klavye, monitör dahil. Yakın zamanda almayı planlıyor. Önerilerinizi bekliyorum.
Bazıları kendilerine sistem topluyor ama darboğaz yapma ihtimali var bazı sistemde gördüklerimde.
Oraya linkini şekilde bıraktım.
Donanım arşivinden.
Sistem stokta yok. Ayrıca 4K bütçede RX 570 ve i3 9100F alınmaz bence. SSD'de kronik sorunlu. PSU desen zaten bi haber. Gördüğüm en dandik kasa ve PSU'lardan biri sanırım. Düzgün öneriler yaparsanız sevinirim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı