6000TL PC toplama

Arkadaşlar babamı zar zor ikna ettim 4K verecek bende de 2 k var 6K ya Teknosa Vatan veya Medimarkt'tan bir PC önerir misiniz acaba şimdiden teşekkürler.(monitör dahil SAMSUNG CRG50 24" 144Hz Kavisli Full HD Gaming Monitör bunu düşündüm bu arada aa oyunları 30 FPS açsın yeter ve bazı AAA oyunları) @Bakkal amca yardım et.

Monitör de alınca sistem için sadece 4700-4800TL gibi bir bütçe kalıyor. O bütçeye de 1650'li bir sistem bile alınamıyor. Size tavsiyem APU sistem alıp ileride ekran kartı takmak ya da orta seviye bir sistem toplayıp idarelik olarak 2.el ucuz bir ekran kartı kullanmanız.

Arkadaşlar babamı zar zor ikna ettim 4K verecek bende de 2 k var 6K ya Teknosa Vatan veya Medimarkt'tan bir PC önerir misiniz acaba şimdiden teşekkürler.(monitör dahil SAMSUNG CRG50 24" 144Hz Kavisli Full HD Gaming Monitör bunu düşündüm bu arada aa oyunları 30 FPS açsın yeter ve bazı AAA oyunları) @Bakkal amca yardım et.

Teknosa MediaMarkt Vatan çok pahalıya satıyor laptop alaamzsun çok pahalılar bence Sinerji İtopya Teknobiyotik bu sitelerin 3 ünede gir ve araştıra araştıra bütçene gmre bir PC topla en mantıklısı böyle.
Monitör de alınca sistem için sadece 4700-4800TL gibi bir bütçe kalıyor. O bütçeye de 1650'li bir sistem bile alınamıyor. Size tavsiyem APU sistem alıp ileride ekran kartı takmak ya da orta seviye bir sistem toplayıp idarelik olarak 2.el ucuz bir ekran kartı kullanmanız.
Belki hazır sistemkerde 1050 ti lı sistem alabilir özellikle teknobiyotik güzeldir

Bu ekran kartını kaydet 600 tln kalacaktır 1 k biriktirip alırsın hayırlı olsun ama uyunku olur mu tam bilemiyorum araştır yanlışım varsa diğer arkadaşlarda düzeltsin hayırlı olsun sanada.

Arkadaşlar zaten babamı zor ikna ettim gidip görmeden almam dedi biliyorum geri kafalı ama anlayın beni.

Anladım o zaman işin zor 6 k ya Teknosa MediaMarkt zor ama şöyle bir şey var bence Teknosa daha ucuz oraya git 2 yerede bak ama sakın dolandırılıpta https://www.hepsiburada.com/hp-14s-...r-324l7ea-p-HBCV000004J9H2?magaza=Hepsiburada şöyle bir laptopu çok iyi 5 k laptop diye kakalamasınlar zaten masaüstü al genelde mağazalarda bu kazıklanma olayları çok oluyor.

Hocam ben bilgisayar konularından anlamam. Ama başka konularda etiket atabilirsiniz. Etiket için teşekkürler.
@erengore anlar ama.
Sevgili dostum aşırı parçalardan anlamam. Ben parçaların çeşitli ayarlamalarından anlarım. Hiç PC toplamadığım için ilgi alanım dışında.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı