EREN SATAR
Kilopat
R3 3100.
GTX1650.
A320M.
Anakart B450 yapılmalı.
R3 3100.
GTX1650.
A320M.
Anakart B450 yapılmalı.
Arkadaşlar babamı zar zor ikna ettim 4K verecek bende de 2 k var 6K ya Teknosa Vatan veya Medimarkt'tan bir PC önerir misiniz acaba şimdiden teşekkürler.(monitör dahil SAMSUNG CRG50 24" 144Hz Kavisli Full HD Gaming Monitör bunu düşündüm bu arada aa oyunları 30 FPS açsın yeter ve bazı AAA oyunları) @Bakkal amca yardım et.
Arkadaşlar babamı zar zor ikna ettim 4K verecek bende de 2 k var 6K ya Teknosa Vatan veya Medimarkt'tan bir PC önerir misiniz acaba şimdiden teşekkürler.(monitör dahil SAMSUNG CRG50 24" 144Hz Kavisli Full HD Gaming Monitör bunu düşündüm bu arada aa oyunları 30 FPS açsın yeter ve bazı AAA oyunları) @Bakkal amca yardım et.
Belki hazır sistemkerde 1050 ti lı sistem alabilir özellikle teknobiyotik güzeldirMonitör de alınca sistem için sadece 4700-4800TL gibi bir bütçe kalıyor. O bütçeye de 1650'li bir sistem bile alınamıyor. Size tavsiyem APU sistem alıp ileride ekran kartı takmak ya da orta seviye bir sistem toplayıp idarelik olarak 2.el ucuz bir ekran kartı kullanmanız.
Arkadaşlar zaten babamı zor ikna ettim gidip görmeden almam dedi biliyorum geri kafalı ama anlayın beni.
Sevgili dostum aşırı parçalardan anlamam. Ben parçaların çeşitli ayarlamalarından anlarım. Hiç PC toplamadığım için ilgi alanım dışında.@erengore anlar ama.Hocam ben bilgisayar konularından anlamam. Ama başka konularda etiket atabilirsiniz. Etiket için teşekkürler.
Arkadaşlar zaten babamı zor ikna ettim gidip görmeden almam dedi biliyorum geri kafalı ama anlayın beni.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.