6000TL Sistem Tavsiyesi

PC TAVSİYE 2019 6000 TL linkteki PC'yi kendim topladim ne diyorsunuz iyi mi sizce daha dusuk fiyata ayni performansi saglanabilir mi yoksa?

Güç kaynağı çok kötü rampage ile patlamaya hazır bir bomba halinde çalışır bilgisayar model ile ilgili bir bilgim yok fakat marka belli rampage sonuçta.
İşlemci 1. Nesil güncel değil ve çok yakın bir zamanda 3. Nesil işlemciler çıkacak .
Ekran kartına gelirsek 1050ti 6000tl bütçe için çok kötü bir seçim bu bütçeye RTX 2060 veya gtx 1660ti toplanabilir .

Son düzenleme:
Güç kaynağı çok kötü rampage ile patlamaya hazır bir bomba halinde çalışır bilgisayar model ile ilgili bir bilgim yok fakat marka belli rampage sonuçta.
İşlemci 1. Nesil güncel değil ve çok yakın bir zamanda 3. Nesil işlemciler çıkacak .
Ekran kartına gelirsek 1050ti 6000tl bütçe için çok kötü bir seçim bu bütçeye RTX 2060 veya gtx 1660ti toplanabilir .
Öncelikle yorumun için çok teşekkür ediyorum.Maalesef Bilgisayarlar Hakkında Daha Yeni Yeni Birşeyler Öğreniyorum.İnternetten araştırdığım kadarıyla ryzen 5 1. Nesil ve 2. Nesil arasında neredeyse hiç fark yokmuş.ayrıca Rampage markasını ben çok duydum kaliteli bir marka diye biliyorum.Yanlışlarım varsa düzeltin lütfen.

Ekran Kartını yükseltme konusunda çok haklısın bana 5000 tl bütçe ile alabiliceğim en iyi pc önerisinde bulunabilirmisin ? (Kalan 1000 tl monitör ve kasa parası)

Öncelikle yorumun için çok teşekkür ediyorum.Maalesef Bilgisayarlar Hakkında Daha Yeni Yeni Birşeyler Öğreniyorum.İnternetten araştırdığım kadarıyla ryzen 5 1. Nesil ve 2. Nesil arasında neredeyse hiç fark yokmuş.ayrıca Rampage markasını ben çok duydum kaliteli bir marka diye biliyorum.Yanlışlarım varsa düzeltin lütfen.
Tamam düzeltelim . Rampage kalitesiz bir markadır her yerde görmenin sebebi alan insanlarin ucuz ve alanların araştırmamalari

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı