500W yeterli olacaktır hocam. Ayrıca bütçe pek yüksek değil High Power varken bu fiyata Cooler Master'e 50W fazla için bu kadar para vermem o fiyata 600W High Power alırım. High Power 600W 80+ Bronze Fiyatları ve Özellikleri
iyi olduğu bilinen bir PSU marka modeli olduğunu düşünüyorum ayrıca 420tl yani önerdiğiniz marka model'den daha uygun fiyata gelmiş oluyor. Yanlış mı düşünüyorum?
iyi olduğu bilinen bir PSU marka modeli olduğunu düşünüyorum ayrıca 420tl yani önerdiğiniz marka model'den daha uygun fiyata gelmiş oluyor. Yanlış mı düşünüyorum?
En ucuz Western Digital 120 GB Green WDS120G2G0A 2.5" SATA 3.0 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Western Digital 120 GB Green WDS120G2G0A 2.5" SATA 3.0 SSD özelliklerini incele, 278,40 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz AMD Ryzen 5 3600 Altı Çekirdek 3.60 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 3600 Altı Çekirdek 3.60 GHz İşlemci özelliklerini incele, 2.855,16 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
6581 TL 600 TL aşamam derseniz indirimleri bekleyebilir ya da kasadan biraz kısabilirsiniz.
Kafamda topladığım sistem kasa hariç toplam 5100tl civarında tutuyor + 500tl kasa desek = 5600tl
Olabildiğince 6000tl altında tutmaya çalışıyorum.
Oyun çok fazla oynamıyorum ama güçlü bir bilgisayar toplamak istiyorum.
Aklıma takılan bir konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim.
2 ekran kartı var ve aralarındaki tek fark marka sanırım...
Palit GeForce GTX 1660 Super GP OC 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun