6000TL telefon önerisi

Halo Dayı

Kilopat
Herkese merhaba, telefonumu 3 yıldır kullanıyorum ve bir sorunu çıktığı için değiştirmeye karar verdim. Mi 9 SE modelini kullanıyorum. Redmi Note 10s modelini düşünüyorum özellikleri aradığım şekilde, fakat MediaTek işlemci kullanıyor ve bu marka benim telefonu aldığım dönemde hiç de iç açıcı yorumlara sahip değildi. Şimdi nasıl bilmiyorum açıkçası ve telefonu aktif birçok yönüyle kullanan biri olduğum için önemli olacak bu seçim. Arkadaşım uzun vadede iyi değil hala vs. dedi ama doğru mudur sorayım dedim sizlere de. Note 10 modeli var bir alt modeli, RAM 4 ama Snapdragon kullanıyor tercih edilebilir mi mesela? Ve sizin önerilerinize de açığım, şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Note 10s uzun süredir kullanıyorum bir sorun yaşamadım. Çevremde kullananlarda genel olarak memnun.
Note 11 nasıldır? Bir türlü güvenemiyorum uzun vadede de iyi değil diye biliyorum hala. Snapdragon bulunan, always on display özellikli ve depolaması 128gb olan bir telefon arıyorum tam olarak sadece bu üç özellik olmalı. Mediatek şuanlık geriyor beni ileride fikrim değişir belki.

6200 TL fiyatına da M33 var. Ekran ve kamera olarak benzerler M23 ile. GPU olarak M33 daha iyi. Note 11 modelinden daha mantıklı cihazlar donanım ve yazılım olarak. Ekran senin için ne kadar önemli o da belirleyici olacak.

6200 TL fiyatına da M33 var. Ekran ve kamera olarak benzerler M23 ile. GPU olarak M33 daha iyi. Note 11 modelinden daha mantıklı cihazlar donanım ve yazılım olarak. Ekran senin için ne kadar önemli o da belirleyici olacak.
Note 11 sadece düşünceydi ama önerilmediğini gördüm onu saldım artık bugün. Ekran önemli benim için, kamera da önemli bir tık fotoğraf çekiyorum çünkü, dediğim gibi çoğu yönüyle cihazı kullanan biriyim hepsinin belli bir önemi var o yüzden. En alınabilir M33se alırım daha alınabiliri var derseniz onu düşünürüm yani açığım o konuda.

Ayrıca exynos nasıl onu da bilmiyorum iyi midir diye.

Bence 5500 TL'ye M23 almak yerine 6100'e M33 daha mantıklı. 2 GB RAM, çok fark olmasa da daha iyi donanım ve derinlik kamerası satın almış oluyorsun 600 TL karşılığında.
Ben şuan 6 ramlik bir cihazdayım zaten hocam M33 iyiyse en ideali o duruyor şuan bakayım bir karar verince yazacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı