6000TL Üst Düzey Sistem toplama tavsiyesi

Lazqopat61

Kilopat
Daha fazla  
Kardeşlerim sistem hakkındaki yorumlarınız ve şu olsa daha iyi olur dediğiniz yerleri belirtirseniz sevinirim. Sistemde herhangi bir uyum sorunu var mı? PSU ve RAM hakkındaki görüşleriniz neler? Yanda verdiklerim ürün kodları onları yazarak daha kolay bulabilirsiniz internette. Okla belirttiğim fiyatlar. Kasa yok.

•Ryzen 5 3600 →1400
•MSI GTX 1660 Ti Gaming X →2200
•XPG 512 GB SG40 (AS40G-512GT-C) → 550
•Kingston HyperX Predator 8X2 3200MHZ (HX432C16PB3K2-16)→690
•MSI B450 Gaming Plus (7B86-002R)→630
•High Power 750W ( HPS-750GD-F14C) →650

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem gayet güzel görünüyor. Kasa modeli nedir? o da çok önemli bir parçadır, iyi soğutmazsa, sistemi doğru düzgün kullanamayabilirsiniz. Ayrı olarak 1 TB HDD koymanızı öneririm. 512 GB SSD'yi windows ve 3D uygulamalar (çok daha hızlı ve rahat kullanırsınız) için kullanırsınız. Oyunları HDD'ye atarsınız. Malum oyun boyutları acayip yükseliyor bu zamanlarda.

Konu başlığı biraz yanıltıcı olmuş 6000TL ile üst düzey sistem toplayamazsınız çünkü normal bir sistem toplayabilirsiniz ancak.

Evet onuda düşündüm fakat Hdd yazma ve okuma hızları çok düşük onun yerine 480 Gb bir Ssd 400TL civarı bir fiyata daha iyi olur sanki ,Hdd kullanılmasa daha iyi benim fikrim

Dikkatimi çeken ekran kartı oldu 1660Tİ segmentindeki en güzel ekran kartı emin olabilirsin, birleştirmeler güzel şimdiden hayırlı olsun çok güzel sistem olmuş.

Konu başlığı biraz yanıltıcı olmuş 6000TL ile üst düzey sistem toplayamazsınız çünkü normal bir sistem toplayabilirsiniz ancak.
Doğrudur hak veriyorum fakat kendi segmentinde bu sistemin üst düzey olduğunu düşünüyorum

Ryzen 3000 serisi işlemciye eski nesil bir anakart almak bence performans olarak biraz düşürücektir. Yeni model anakartlardan birisini almanızı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…