6000TL'ye Her Şey Dahil Sistem Tavsiyesi

RAM'in Gecikme Süresi,Tipi(DDR2,DDR3) ve Çalışma Hızı önemlidir. Ekran Kartı'nın da GPU,Bellek Hızı,Bellek Arayüzü(64,128,256,384,512,768 Bit) önemlidir. Çekirdek Hızı hakkında bir bilgim yok maalesef :(

Daha önce G30 mu toplama mı gibisinden bir başlık açmıştım.( Hazır veya toplama sistem önerisi. Asus Rog Tytan G30ab | Sayfa 2 | Technopat Sosyal ). Toplama almaya karar verdim. Fakat toplama konusunda pek bilgim yok. Sizler belirttiğim bütçeye göre sistem önerebilirse güzel olur. Yalnız eksiksiz sistem dizerseniz güzel olur yani monitöründen klavye-mouse 'una kadar :D Sağolun şimdiden.

Benim önerdiğim sistemi siz yinede bir araştırın :) Uyumsuzluk vs. yok fakat daha makul bir fiyata daha iyi parçalar önerebilecek kişiler olabilir :)

RAM'in Gecikme Süresi,Tipi(DDR2,DDR3) ve Çalışma Hızı önemlidir. Ekran Kartı'nın da GPU,Bellek Hızı,Bellek Arayüzü(64,128,256,384,512,768 Bit) önemlidir. Çekirdek Hızı hakkında bir bilgim yok maalesef :(

Benim önerdiğim sistemi siz yinede bir araştırın :) Uyumsuzluk vs. yok fakat daha makul bir fiyata daha iyi parçalar önerebilecek kişiler olabilir :)
Teşekkür ederim yardımcı olduğun için :like:. Başka arkadaşlar da fikir belirtirse sevinirim. Aralarından en uygun olanları seçme seçeneğim olur böylece ;)

Z97 Gaming 7 tükendiği için gaming 5 koymak zorunda kaldım onun yerine gaming 7 alırsınız 100tl daha koyup.
Artan para için klavye mouse ihtiyaçlarınızı kendiniz alırsınız tavsiyem 1 tane mousa 100tl vermeyin.

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Z97 Gaming 7 tükendiği için gaming 5 koymak zorunda kaldım onun yerine gaming 7 alırsınız 100tl daha koyup.
Artan para için klavye mouse ihtiyaçlarınızı kendiniz alırsınız tavsiyem 1 tane mousa 100tl vermeyin.
Teşekkür ederim gerçekten. İnceleyeceğim en yakın zamanda.
Yalnız bu işletim sistemleri de baya bir pahalı :D 456 tl imiş windows 8.1.

Sonradan sorun olmasın ? 3-4 sene öncede yapmıştım öyle bir şey ama 1-2 ay sonra windows orijinal değil hatası almaya başlamıştım :confused:
Okadar sıkıntı çıkıcağını sanmıyorum etrafımdaki herkes öyle kullanıyor okadar para vermeye gerek yok.

Amaç hertze ben sana 1000tl LG smart tv 82 ekran 500hertz satıyım :)

Monitör ; Asus VG248QE 24” LED 1920x1080 1ms 3 Yıl Fiyatı

Toplam tutar ; 6.110 Lira.

Amaç oyunsa amd'nin bütçene nefes aldırmasına izin ver ve ekran kartı + 144 hertz monitör alıp keyfine bak. :D
Klavye ve mouse'u kendi zevkine göre seç bence. Şimdiden hayırlı olsun.
Eki Görüntüle 11078
:D 144 hz monitör kesinlikle çok çekici fakat fiyatı da yüksek :D Ama o tür bir monitörü de düşünüyordum hatta vg248qe düşünüyordum ben de. klavye ve mouse konusunda kendim seçeceğim tabi ki ama başkalarının fikrini almak da iyidir.
Okadar sıkıntı çıkıcağını sanmıyorum etrafımdaki herkes öyle kullanıyor okadar para vermeye gerek yok.

Amaç hertze ben sana 1000tl LG smart tv 82 ekran 500hertz satıyım :)
Televizyonlarda ms yüksek oluyor bildiğim kadarıyla yalnız :D oyun monitörü kadar ideal değil yani özellikle fps oyunlar için :D

@Helvean Neyse diğer arkadaşın benzersiz ''Televizyon'' karşılaştırmasını dikkate almazsak önerimi düşünebilirsin, klavye mouse dışında diğer parçalar gelişi güzel yerleştirilmedi. Kendim alsam nasıl alırım diyerek öneri yapıyorum. Ekran kartını MSI alabilirsin stokta olmadığı için eklemedim. 60 liraya klavye mouse seti alıp bir ssd daha da ekleyebilirsin. Tercih senin. :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı