6000TL'ye klavye, mouse, kulaklık önerisi

Bütçe
6000TL

Oğuzhan2834

Hectopat
Katılım
2 Temmuz 2022
Mesajlar
9
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, öncelikle klavyeden başlayayım. Mekanik red ya brown switch (sessiz) bir mekanik klavye ariyorum. Tam bir klavye olması tercihimdir.

https://www.akakce.com/klavye/en-uc...blolu-mekanik-oyuncu-si-fiyati,827338647.html.
Baktiklarim bunlar.

Mouse olarak Logitech G305 veya Wraith VXE R1 alınabilir olarak düşünüyorum.


Kullaklik konusunda kararsızım ama Razer BlackShark veya HyperX Cloud modelleri olabilir bilmiyorum. Kablosuz olması kullanım kolaylığı için iyi olabilir.

Tavsiyeleriniz ve önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

HyperX Cloud 3 olabilir mouse olarak da Glorious Model O alabilirsin klavye olarak da önereceğim yok klavye alacaksan manyetik switch al kalitesiz alırsan red switch de sesli oluyor.
 
HyperX Cloud 3 olabilir mouse olarak da Glorious Model O alabilirsin klavye olarak da önereceğim yok klavye alacaksan manyetik switch al kalitesiz alırsan red switch de sesli oluyor.
Glorious model o hiç duymadım. Paylaştığım logitech ve wraith mouselar, kablosuz ve fiyat olarak senin önerdiğin mousa yakın. Kullaklik olarak bende cloud 2 ya da 3 olabilir diye düşünüyorum.
 
Glorious Model O hiç duymadım. Paylaştığım Logitech ve Wraith fareler, kablosuz ve fiyat olarak senin önerdiğin fareye yakın. Kullaklik olarak bende Cloud 2 ya da 3 olabilir diye düşünüyorum.

SonOyuncu oynuyor musun yani Bedwars falan gibi bu onlarda daha iyi performans verir ama oynamıyorsanızda yine de bayağı iyi bir marka kendisi başka ülkelerde daha çok yaygın.
 
SonOyuncu oynuyor musun yani Bedwars falan gibi bu onlarda daha iyi performans verir ama oynamıyorsanızda yine de bayağı iyi bir marka kendisi başka ülkelerde daha çok yaygın.
Genelde Fps ve hikayeli oyunlar oynuyorum. Valorant, Bf1 gibi. Mouse araştıracagim teşekkür ederim. Klavye ve kullaklik hakkında bir öneri var mı?
 
Genelde FPS ve hikayeli oyunlar oynuyorum. Valorant, BF1 gibi. Mouse araştıracagim teşekkür ederim. Klavye ve kullaklik hakkında bir öneri var mı?

Klavyeyi Logitech alabilirsin ama klavyelerle çok bir aram yoktur çok bilgim yok ama kulaklık alacaksanızda HyperX Cloud 3 alabilirsiniz.
 
Razer Barracuda X 2. El sitelerinde 3000TL 3500TL arasi alınır mı sizce?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…