6000TL'ye monitör önerisi

Sekii

Decapat
Daha fazla  
Bütçemi en fazla 6500'e yükseltebilirim hikayeli ve rekabetçi oyunlar oynuyorum. Genellikle istediğim monitör beni uzun seneler götürsün görüntü kalitesi güzel olsun ve Hz değeri yüksek olsun istiyorum. Önerilerinizi beklerim.

Sistemim: Intel Core i3 12100F RX6600 16 GB DDR4 RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçemi en fazla 6500'e yükseltebilirim hikayeli ve rekabetçi oyunlar oynuyorum. Genellikle istediğim monitör beni uzun seneler götürsün görüntü kalitesi güzel olsun ve Hz değeri yüksek olsun istiyorum. Önerilerinizi beklerim.

Sistemim: Intel Core i3 12100F RX6600 16 GB DDR4 RAM.

Biri 180 biri 240 Hz. 180 bana yeter diyorsan AOC almanı öneririm. Ama i3 12100F ile 240 Hz de takılmalar olabilir.

MSI G2422C Curved istiyorsanız bunu tercih edebilirsiniz uzun süre kullandığım bir monitör memnunum.

Lenovo Legion R27fc-30 Monitör (FPS için VA olması daha iyi ama sağdan soldan bakmada renkler beyazlaşabilir.)

IPS olup da 180Hz olmasını isterdim VA panel kullanmaktayım şu an IPS paneli merak ediyorum.

MSI G2422C Curved istiyorsanız bunu tercih edebilirsiniz uzun süre kullandığım bir monitör memnunum.

Curved tercih etmiyorum yine de teşekkür ederim 🙂

Biri 180 biri 240 Hz. 180 bana yeter diyorsan AOC almanı öneririm. Ama i3 12100F ile 240 Hz de takılmalar olabilir.

Bu 3 monitör arasında kaldım. Hangisini kesin olarak tercih edebilirsiniz beni uzun senelerce götürmesini istiyorum.

IPS olup da 180Hz olmasını isterdim VA panel kullanmaktayım şu an IPS paneli merak ediyorum.

Bu 3 monitör arasında kaldım. Hangisini kesin olarak tercih edebilirsiniz beni uzun senelerce götürmesini istiyorum.
legion y27 ips panele sahip.

Viewsonic hocam bence tercih edilmez. Aocun kontrastı ve renk gamutu tatmin edici seviyede iyi. R25F in ise hz değeri yüksek diye attım parlaklığı iyi aoca göre sadece.

Legion Y27 IPS panele sahip.

27 inç 82 PPI. Bulanıklaşma olacaktır tercih edilmez.

ViewSonic hocam bence tercih edilmez. AOC'un kontrastı ve renk gamutu tatmin edici seviyede iyi. R25F in ise Hz değeri yüksek diye attım parlaklığı iyi aoca göre sadece.

Monitör olarak genellikle AOC'u öneriyorlar bende çok merak ediyorum kalitesini tasarımıda sade ve hoş teşekkür ederim biraz daha araştırıcağım ona göre AOC alacağım.

ViewSonic hocam bence tercih edilmez. AOC'un kontrastı ve renk gamutu tatmin edici seviyede iyi. R25F in ise Hz değeri yüksek diye attım parlaklığı iyi aoca göre sadece.

Hocam dün gece monitörü İtopya'dan sipariş verdim 5600'den 4600 TL'ye düşmüş direk kaptım çok mutluyum teşekkür ederim öneriniz için.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı