Teşekkürler hocam, kararsızım yine de, biraz daha araştırıp bugün halledeceğim umarım.Cikartacagini sanmam. Ikinci monitor olmak icin uygun AOC gayet. Yinede pivot olmadigi icin monitor kolu almaniz gerekebilir.
Teşekkürler hocam, kararsızım yine de, biraz daha araştırıp bugün halledeceğim umarım.Cikartacagini sanmam. Ikinci monitor olmak icin uygun AOC gayet. Yinede pivot olmadigi icin monitor kolu almaniz gerekebilir.
Odyssey G4 agirlik rekabetci oyunlar icin alinir. Ancak hikayeli oyunlarnisin icine girdigi icin renk gamutu ve kontrast orani daha onemli. G4 bu durumda istegini tam karsilamaz, tatmin etmez. Attigim model renk gamutu ve kontast olarak uçuk sekilde daha iyi. Karma kullanim icin daha iyi olur.
![]()
AOC 24G42E 24" 180Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 24G42E 24" 180Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 24G42E ITOPYA'dawww.itopya.com
Bayağı övüldüğünü gördüm bu AOC 24G42e modelinin ama yükseklik ayarı ve şart olmamakla beraber pivot özelliği olan bu kalitede monitör önerebilir misin hocam.
Hocam sizce Samsungun G4'ü ile çok fark edilir mi hikayeli oyunlarda bu renk gamutu ve kontrast olayı?Bu kalitede maalesef yok. Renk gamutu ve kontrast olarak rakipsiz suan 24G42E. Monitor kolu alabilirsin yaninda. Veya renk gamutu ve kontrasttan kısman gerek.
Bu kalitede maalesef yok. Renk gamutu ve kontrast olarak rakipsiz şu an 24G42e. Monitor kolu alabilirsin yaninda. Veya renk gamutu ve kontrasttan kısman gerek.
Hocam sizce Samsungun G4'ü ile çok fark edilir mi hikayeli oyunlarda bu renk gamutu ve kontrast olayı?
Bütçeyi arttırsak ta aynı kalitede bulmak zor mu hocam.
Anladım hocam gerçekten baya fark varmış, bahsettiğim iki monitör arasında bulabildiğiniz böyle bir test var mı?Evet uçuk sekilde fark edilir. G4 800-900:1 kontrast verirken AOC 1500:1 veriyor siyah performans cok daha iyi. Kontrastın siyahlara etkisi:
Eki Görüntüle 2538399
Hangisinin daha yuksek oldugunu soylememe gerek yok.
6500 verebilecekseniz monitor kolu ile alabilirsiniz 24G42E'yi.
Anladım hocam gerçekten baya fark varmış, bahsettiğim iki monitör arasında bulabildiğiniz böyle bir test var mı?
Teşekkürler.Maalesef. Ama fark yukaridakinden daha fazla olur. M27Q 1100:1 kotnrast vermesine ragmen boyle gorunuyor siyahlar. 24G42E 1500:1 kontrast veriyor. Fark yukaridakindende çok olur. Elidme 24G42e'nin panel testleri var ama G4'ün yok.
Hocam attığınız monitör itopya harici bir sitede yok mu? Akakceye yazdığımda sadece itopyada bulabiliyorum.Maalesef. Ama fark yukaridakinden daha fazla olur. M27Q 1100:1 kotnrast vermesine ragmen boyle gorunuyor siyahlar. 24G42E 1500:1 kontrast veriyor. Fark yukaridakindende çok olur. Elidme 24G42e'nin panel testleri var ama G4'ün yok.
Teşekkürler.
Hocam attığınız monitör İtopya harici bir sitede yok mu? Akakçe'ye yazdığımda sadece İtopya'da bulabiliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.