6000TL'ye monitör önerisi

Hocam çok güçlü bir bilgisayarım yoktu o nedenle CS2, LoL, Diablo 2, FIFA gibi oyunlar oynuyordum ama şimdi biraz da hikayeli oyunlar oynayabilirim, ama yine de bu saydığım oyunlar çoğunluklu olacaktır.

Oddsyey G4 alın hocam. Fiyatı eğitim indirimi ile ne kadara düşüyor?

Oddsyey G4 alın hocam. Fiyatı eğitim indirimi ile ne kadara düşüyor?
Ben de aynı şekilde düşünüyorum, fiyatı 8000'den 5700'e düşüyor hocam.Bütçem olsaydı OLED olanı da var 25-30'lardan 15'e düşüyor yanılmıyorsam efsane bir monitör. İleride de onu almayı düşünüyorum. Bu fiyat bandında önerebileceğiniz başka marka model var mı?

Fiyatı iyiymiş oddsyey G4 alınır hocam.

Odyssey G4 agirlik rekabetci oyunlar icin alinir. Ancak hikayeli oyunlarnisin icine girdigi icin renk gamutu ve kontrast orani daha onemli. G4 bu durumda istegini tam karsilamaz, tatmin etmez. Attigim model renk gamutu ve kontast olarak uçuk sekilde daha iyi. Karma kullanim icin daha iyi olur.

Hocam teşekkürler, 240hz ve pivot özelliği ilgimi çekmişti, bir de 3-5 ay içinde OLED Samsungu da alacağım sanırım. Çift monitörde monitörlerin farklı marka olması sıkıntı çıkarır mı?

Cikartacagini sanmam. Ikinci monitor olmak icin uygun AOC gayet. Yinede pivot olmadigi icin monitor kolu almaniz gerekebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…