600TL bütçeyle alınabilecek en iyi gamepad nedir?

Öncelikle teşekkür ederim ilginiz için eğer 1500-2000e çıkarsam daha iyisini alabilir miyim gönderdiğinizden.

Yani. Fiyatına göre en iyilerinden birisi benim gönderdiğim. Ancak alacağınız zamanki indirimlere baglı. Eğer iyi bir indirim denk gelirse neden olmasın. O vakit yine konu açarsınız, yardımcı oluruz.

Bekleyin. Asla çakma alınmaz. Yarın bozuldumu elinizde kalacak paranızı çöpe atmak olacak. Bozulmasa bile illaki sorun çıkartacak. Bağlantı problemi, drift sorunu bunların başında geliyor. Ben 2 yıl gamepad alamadımda en son indirimde yakalayıp Xbox kolu aldım.

Gönderdiğim gamepad oldukca yeterli olur. Ama dersiniz daha iyi bir şey olsun. Gidip orijinal Xbox kolu da alabilirsiniz. En son Amazon'da 3500 civarlarındaydı.
Açıkçası konsol oyuncusu değilseniz, Xbox gamepad’i PC için önermem. Çünkü PC tarafında 3. parti firmaların sunduğu, çok daha iyi özelliklere sahip gamepad’ler var. Bu yüzden 3500 TL bütçe için GameSir Cyclone 2 çok daha iyi bir seçenek olur.

Öncelikle teşekkür ederim ilginiz için eğer 1500-2000e çıkarsam daha iyisini alabilir miyim gönderdiğinizden.
Evet, alabilirsin. Önerim GameSir Nova 2 Lite olur; kalite açısından arada gerçekten büyük fark var.

Açıkçası konsol oyuncusu değilseniz, Xbox gamepad'i PC için önermem. Çünkü PC tarafında 3. parti firmaların sunduğu, çok daha iyi özelliklere sahip Gamepad'ler var. Bu yüzden 3500 TL bütçe için GameSir Cyclone 2 çok daha iyi bir seçenek olur.

Evet, alabilirsin. Önerim GameSir Nova 2 Lite olur; kalite açısından arada gerçekten büyük fark var.

Teşekkür ederim 3 hafta sonra geri dönüş yapacağım yeni konu açarsam sizleride etiketleyeceğim.

Açıkçası konsol oyuncusu değilseniz, Xbox gamepad'i PC için önermem. Çünkü PC tarafında 3. parti firmaların sunduğu, çok daha iyi özelliklere sahip Gamepad'ler var. Bu yüzden 3500 TL bütçe için GameSir Cyclone 2 çok daha iyi bir seçenek olur.

Tam tersi. Bilgisayarsa en uyumlu olarak Xbox kolu çalışır. Diğerleride çalışır elbet ama program indirmem zorunda kalırsınız. Tüm tuşları atamak zorunda kalabilirsiniz bazı oyunlar için.

Tam tersi. Bilgisayarsa en uyumlu olarak Xbox kolu çalışır. Diğerleride çalışır elbet ama program indirmem zorunda kalırsınız. Tüm tuşları atamak zorunda kalabilirsiniz bazı oyunlar için.
Alakası bile yok; programsız uyumlu çalışan bir sürü cihaz var. Programlar sadece ekstra özellik ve ayarlamalar için gerekli. En basitinden, aynı fiyata satılan GameSir Cyclone 2’yi örnek verebiliriz: yazılımdan bağımsız olarak mekanik tuşlar, mekanik D-Pad, mekanik tetikler, şarj standı, Hall Effect analog ve tetikler, tetik kilidi, 1000 Hz polling rate ve ekstra butonlar gibi donanımsal özellikler sunuyor. Yazılım tarafındaki ayarları saymadım bile. Sadece bu donanıma bakınca bile birinci parti firmaların kullanıcıları nasıl sömürdüğü açıkça görülüyor. Hâlâ dediğimin arkasındayım: bu kadar özelliği sunan bir 3. parti firma varken, birinci parti firmaların bu özellikleri vermemesi kullanıcıyı sömürmekten ve düşünmemekten başka bir şey değildir.

Benim dediğimi al pişman olmazsın! Bende rush medallist var!
Aynen, ürün hakkında bilgi verici bir yorum yapmadan, gamepad hakkında hiçbir şey bilmeden ve karşındaki kişiyi tanımadan konuşman seni şu an “hak ehli” yaptı. Böyle devam et.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı