600TL mouse önerisi

Strean

Decapat
Daha fazla  
Hocam, orta boyutta bir ele sahibim. 600TL bütçem var ve kablolu mouse tercihimdir. Yazılım ve oyun amacıyla kullanacağım. 600TL'ye Trendyol'da Sensei Ten modeli şu anda mevcut lakin Sensei Ten modelinin hafif olduğunu duydum ve ben çok hafif bir mouse istemiyorum. Ne önerebilirsiniz?

Genelde fareler hep hafif yapılmaya çalıştığı için maalesef kaliteli ve ağır fare bulmanız biraz zor oluyor. Sensei Ten alabilirsiniz, 100 lira daha veririm diyorsanız ROG Keris de iyi bir tercih.

Hocam, orta boyutta bir ele sahibim. 600TL bütçem var ve kablolu mouse tercihimdir. Yazılım ve oyun amacıyla kullanacağım. 600TL'ye Trendyol'da Sensei Ten modeli şu anda mevcut lakin Sensei Ten modelinin hafif olduğunu duydum ve ben çok hafif bir mouse istemiyorum. Ne önerebilirsiniz?
Ağır istiyorsan çok iyi seçenekler var bunlardan en iyi ve en uygunu:

Ağır fare iyi değil ama o yönde bir ısrarın varsa;

2000 Hz, muadillerine kıyasla iyi bir seçenektir.

1684778221499.png

Ağır fare iyi değil ama o yönde bir ısrarın varsa;

Bu felaket ağır 160 grama yakın ve çok aşırı kaliteli değil açıkçası.

Sensei Ten sandığım kadar hafif değilmiş. Sensei Ten veya Aoc Agm700 modeline bakacağım.
Rog Keris modeli hem çok hafif hem de bütçemi aşıyor. Tavsiyeleriniz için teşekkürler. Rival 3'e 500-550tl civarı indirim yakalarsam belki alırım.

Sensei Ten sandığım kadar hafif değilmiş. Sensei Ten veya Aoc Agm700 modeline bakacağım.
Rog Keris modeli hem çok hafif hem de bütçemi aşıyor. Tavsiyeleriniz için teşekkürler. Rival 3'e 500-550tl civarı indirim yakalarsam belki alırım.
Rival 3 kötü bir fare. Sensei Ten alınabilir 600 civarına bulunabilirse, sensörü vesaire gayet iyi. İnsanlar ağırlığından dolayı tercih etmiyor da siz tam tersine ağır olsun istiyorsunuz zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı